Van e olyan email szolgáltató ahol be lehet állítani automatikus válaszüzenetet ha bármilyen emailt küldenek?
Olyanra volna szükségem hogy megírok egy hosszú levelet, amit ha bárki küld nekem bármilyen emailt, válaszlevélként a rendszer automatikusak elküld.
Feltétel az is hogy inaktivitásért ne töröljenek soha az email szolgáltatásból.
Gondolkoztam azon is hogy PHP-ban ingyenes tárhelyszolgáltatóra is lehetne ilyen programot írni, vagy letölteni egy előre gyártottat, de gondoltam felteszem a kérdést hátha van ilyen email szolgáltató is amiben ez alap funkció.
speciel majd rákeresek erre a dologra. de nem olvastad végig ! A gmail.hu és a Freemail.hu -nál 3 hónap inaktivitás esetén törlik a fiókot.
Gmail.COM -nál új regisztrációhoz telefonos megerősítés kell ha jól tudom, és ott elvileg nem törölnek soha. de nincs annyi telefonom, szóval akárhány regisztrációm nem lehet.
szerintem a gmailnél lehet több fiókot egy számmal aktiválni(csak vélemény)
a gmail fiókom automatikusan lekéri a freemailes email fiókomra érkeő leveleimet, de még nem törölték, pedig nem egy éve állítottam be, és azóta nem néztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!