Valaki segítsen lécci a régi msnemet kellene feltörni! Mit csináljak?
Ez tényleg nagyon fontos van 1 történetem ami az msnemhz kapcsolodik! Aza helyzet h van 1 játék amire regiztráltam és az msn ciemre regisztráltam a játékban elfelejtetem a jelszavam és az msnem jelszavát is pár hónapon belül ugyhogy sajna most se a játékbanem tok belépni.
ezt kéne fetörni az msnem: mandi-0505@hotmail.com
ide vároma jelszóm: d.armin95@freemail.hu
Figyelem!
Kérem hagyja abba a jogsértő cselekményre való felhívását!
Sün
Az új jelszó létrehozására vonatkozó utasítások elküldve
Az új jelszó létrehozására vonatkozó utasítások el lettek küldve másodlagos e-mail címére.
Ha nem látja az e-mail üzenetet beérkezett üzenetei között, tekintse át a levélszemét mappa tartalmát is, vagy később újból ellenőrizze e-mail üzeneteit.
ja...és kész :D
de ezzel az a gond hogy belépek a hotmailra
és kérek uj jelszót egy emailcimre kapom meg amibe még ugyse tudok belépni!! ugyhogy játk-->msnemre-->emailomra(amit felörtek) és innentöl elvagyok veszve!! ezt az emailt vki rájön ajelszavára már az is nagyon jó lene:mandi0505@freemail.hu
kedves utolsó válszoló
és az 1.
én ezt mind értem és tom is hogy lehet
de az msnem elfelejtett jelszó az egy fix emailra küldi ami bevan állítva
csakhát mondom h azt megajáték miatt feltörték!!
Legjobb gyermekkori barátja
ha ezt tudod generálhatsz magadnak uj jelszot
:)
látom elég jól megnézted a hotmailom
de sajna kb 10 gyermekkori barátom volt
és muszáj volt jelszóemlékezetőt beállítanom
de csak ennek volt 1 kicsit köze hozzá
és ojan nem volt ami a jelszó
vhogy igy volt
emaicimem ahova kérném a jelszót azt meg feltörték a játék miatt
ugyhogy a freemailra se tok belépni mert megváltoztatta jelszót
ércsétek már meg!
nem tudok ujj jelszót kérni mert a ferrmailomat feltörték igy nincs hová tehát havalaki tud segiteni csak akkor irjon ha lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!