Hogyan tudok feltörni egyszzerűen egy wep jelszóval ellátott tp-link routert?
hát ha ennyit tudsz róla, akkor nem sok eséllyel indulsz...
egyébként az a "rohadthosszú" kódsor, 10 vagy 13 hexadecimális számból áll, ezért is ezt a legkönyebb feltörni
1 nem vagyok hülye hozzá
2 az egyszerüt ugy értettem hogy tabletröl vagy telefonról elvégezhetö legyen a müvelet mivel én nem vagyok az a gazdag gyerek hogy laptopot engedjek meg magamnak még
3 ha olyan okosak vagytok akkor segithetnétek egy wpa 2 esben
a kapcsolódási jelszót tudom de amivel bármit meg lehetne változtatni router en belül azt nem és szerintem tűzfal védi hogy adatot továbbítson nekem
Elvből nem segítek olyanoknak, akik más nyakán akarnak élősködni. Nem csak azért, mert bűncselekmény, hanem azért is mert nyilván a gazdája nem ok nélkül védte le a router -ét, hiszen ő fizeti be az a csekket minden hónap végén és nem te.
Mikor én próbálkoztam vele puszta kíváncsiságból tettem és a saját Wi-Fi router -em volt a célpont, ami mögött a saját ISP előfizetésem figyelt be. A zéróról indultam a témában, és érdekes módon Google barátommal na meg persze némi angol tudással fél nap alatt feltörtem a saját router -emet. Igaz nem telefonnal vagy tablet -el, hanem Laptoppal ami Linux -ot futtatott. Ezzel szerintem már adtam is némi támpontot.
POC Te egy igazi gyökér vagy...
Vagy segíts neki vagy ne irogass.
Te meg egy beszólogatós troll idióta! Az oldalon nem szabad közzétenni olyan tartalmat, ami sérti egy harmadik fél érdeket. Nem véletlenül hagyta faképnél a többi válaszíró is. De ha te bannoltatni akarod magad, segíts neki a témában te, ne mások válaszával legyél elfoglalva.
Részemről a kérdést zárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!