Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek mikor törlődik/vál...

Szerintetek mikor törlődik/vállik törölhetővé az msn fiókom? 270 napig egyáltalán be se lépjek, vagy ha belépek, akkor nem szüntetik meg a fiókomat?

Figyelt kérdés

A login.live.com oldalon a fiókomat szerettem volna megszüntetni, és ezt a válszt kaptam:

A következő fiók nem szüntethető meg: ...@windowslive.com.

Egy Microsoft e-mail fiók (Windows Live Hotmail) kapcsolódik fiókjához, ezért most azonnal nem szüntetheti meg Windows Live-fiókját. A Windows Live-fiók megszüntetéséhez először meg kell szüntetnie Microsoft e-mail fiókját. Megfelelő hosszúságú tétlen időszak után a rendszer automatikusan megszünteti majd Windows Live-fiókját. Szüntesse meg Microsoft e-mail fiókját

Majd az utóbbi hivatkozásra kattintva ezt kaptam:

"Windows Live Hotmail rendszerbeli fiókjának megszüntetéséhez kattintson a Fiók megszüntetése gombra. Az összes tárolt üzenet véglegesen törlődik, és a program ezt követően visszautasítja bejövő e-mail üzeneteit.

A rendszer a fiók megszüntetése után még 270 napig fenntartja e-mail címét. Ezen időszak letelte után a cím mások által is felhasználható lesz.

Megszüntetett fiókjának újraaktiválásához 270 napon belül jelentkezzen be a fiókba.

A "fiók megszüntetése" gombra kattintás után a rendszer a következő üzenetet adta:

"Fiókját ezzel megszüntette.

Tárolt üzenetei és névjegyei néhány napon belül véglegesen törlődnek.

Ugrás a Windows Live kezdőlapra"

2009. aug. 21. 23:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
Igen de biztos hogy annyi idő után törlödik?
2010. szept. 24. 17:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, próbáld ki! Elég rossz megoldás, hogy várni kell a törlésre.
2010. szept. 25. 09:05
 13/14 anonim válasza:

Hát jah pedig nekem sürgős lenne.

De már tettem fel egy olyan kérdést hogy magától is kitörlödik az msn-e és 2-en is írták hogy nem szóval lehet hogy nem is törlödik ki soha!

Az a baj hogy kitöröltem a freemail fiókomat amin az msn-em volt és most nem tudok újra regisztrálni se írni arra a freemail címre lehet hogy nem is létezik a freemail cím és nincs is benne senki de lehet hogy van benne valaki nemtom de ha van benne valaki akkor lehet hogy feltöri az msn-em!

Ezért hülyeség hogy 9 hónapig várni kell de valahol meg 3 hónapot írnak hogy annyi idő után törlödik valaki meg azt írja hogy nem is lehet így kitörölni hogy várni kell

2010. szept. 25. 10:38
 14/14 anonim válasza:

De mondjuk egy msn csak kitörlödik magától valamikor

Nem?

Elég furcsa lenne ha 30 évvel utánna még meg lenne!

2010. szept. 25. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!