Szerintetek mikor törlődik/vállik törölhetővé az msn fiókom? 270 napig egyáltalán be se lépjek, vagy ha belépek, akkor nem szüntetik meg a fiókomat?
A login.live.com oldalon a fiókomat szerettem volna megszüntetni, és ezt a válszt kaptam:
A következő fiók nem szüntethető meg: ...@windowslive.com.
Egy Microsoft e-mail fiók (Windows Live Hotmail) kapcsolódik fiókjához, ezért most azonnal nem szüntetheti meg Windows Live-fiókját. A Windows Live-fiók megszüntetéséhez először meg kell szüntetnie Microsoft e-mail fiókját. Megfelelő hosszúságú tétlen időszak után a rendszer automatikusan megszünteti majd Windows Live-fiókját. Szüntesse meg Microsoft e-mail fiókját
Majd az utóbbi hivatkozásra kattintva ezt kaptam:
"Windows Live Hotmail rendszerbeli fiókjának megszüntetéséhez kattintson a Fiók megszüntetése gombra. Az összes tárolt üzenet véglegesen törlődik, és a program ezt követően visszautasítja bejövő e-mail üzeneteit.
A rendszer a fiók megszüntetése után még 270 napig fenntartja e-mail címét. Ezen időszak letelte után a cím mások által is felhasználható lesz.
Megszüntetett fiókjának újraaktiválásához 270 napon belül jelentkezzen be a fiókba.
A "fiók megszüntetése" gombra kattintás után a rendszer a következő üzenetet adta:
"Fiókját ezzel megszüntette.
Tárolt üzenetei és névjegyei néhány napon belül véglegesen törlődnek.
Ugrás a Windows Live kezdőlapra"
Hát jah pedig nekem sürgős lenne.
De már tettem fel egy olyan kérdést hogy magától is kitörlödik az msn-e és 2-en is írták hogy nem szóval lehet hogy nem is törlödik ki soha!
Az a baj hogy kitöröltem a freemail fiókomat amin az msn-em volt és most nem tudok újra regisztrálni se írni arra a freemail címre lehet hogy nem is létezik a freemail cím és nincs is benne senki de lehet hogy van benne valaki nemtom de ha van benne valaki akkor lehet hogy feltöri az msn-em!
Ezért hülyeség hogy 9 hónapig várni kell de valahol meg 3 hónapot írnak hogy annyi idő után törlödik valaki meg azt írja hogy nem is lehet így kitörölni hogy várni kell
De mondjuk egy msn csak kitörlödik magától valamikor
Nem?
Elég furcsa lenne ha 30 évvel utánna még meg lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!