Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek mikor törlődik/vál...

Szerintetek mikor törlődik/vállik törölhetővé az msn fiókom? 270 napig egyáltalán be se lépjek, vagy ha belépek, akkor nem szüntetik meg a fiókomat?

Figyelt kérdés

A login.live.com oldalon a fiókomat szerettem volna megszüntetni, és ezt a válszt kaptam:

A következő fiók nem szüntethető meg: ...@windowslive.com.

Egy Microsoft e-mail fiók (Windows Live Hotmail) kapcsolódik fiókjához, ezért most azonnal nem szüntetheti meg Windows Live-fiókját. A Windows Live-fiók megszüntetéséhez először meg kell szüntetnie Microsoft e-mail fiókját. Megfelelő hosszúságú tétlen időszak után a rendszer automatikusan megszünteti majd Windows Live-fiókját. Szüntesse meg Microsoft e-mail fiókját

Majd az utóbbi hivatkozásra kattintva ezt kaptam:

"Windows Live Hotmail rendszerbeli fiókjának megszüntetéséhez kattintson a Fiók megszüntetése gombra. Az összes tárolt üzenet véglegesen törlődik, és a program ezt követően visszautasítja bejövő e-mail üzeneteit.

A rendszer a fiók megszüntetése után még 270 napig fenntartja e-mail címét. Ezen időszak letelte után a cím mások által is felhasználható lesz.

Megszüntetett fiókjának újraaktiválásához 270 napon belül jelentkezzen be a fiókba.

A "fiók megszüntetése" gombra kattintás után a rendszer a következő üzenetet adta:

"Fiókját ezzel megszüntette.

Tárolt üzenetei és névjegyei néhány napon belül véglegesen törlődnek.

Ugrás a Windows Live kezdőlapra"

2009. aug. 21. 23:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak én nem értem de a válasz ott van a kérdésben:

**Szerintetek mikor törlődik/..?

*Fiókját ezzel megszüntette.

*Tárolt üzenetei és névjegyei néhány napon belül *véglegesen törlődnek.

*Ugrás a Windows Live kezdőlapra"

Már törölted nem?:D

2009. aug. 21. 23:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Túlbonyolítottad! Én pont tegnap töröltem 2 MSN fiókomat, nagyon egyszerűen, és azonnali hatállyal. És nekem semmilyen üzeneteket nem küldött.
2009. aug. 22. 00:08
 3/14 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak üzenem, hogy megszüntettem, de csak a Microsoft e-mail fiókomat. A Windows Live-fiók nem szünt meg, azzal automatikusan.

A második válaszolónak pedig azt, hogy én is töröltem tegnap olyanokat amihez nem tartozott Microsoft e-mail fiók. Ezek törlése egyszerű volt.

2009. aug. 22. 00:41
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is csináltam ilyet de én csak MSN Passportot töröltem, mivel nem hotmail, windowslive volt a fiókom. Ott valami olyasmit írt hogy 3 hónapig még visszaregisztrálhatom, akkor törlődik véglegesen.
2009. aug. 24. 11:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Szóval akkor 270 napig be se lépjek?
2009. aug. 24. 20:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Ne lépj be, akkor törlik. Legfeljebb ha még be tudsz lépni irányítsd át az oda érkező leveleidet. Aztán ne lépj be. Ha valaki odaír így megkapod az új címedre és megírod neki hogy megváltozott. Aztábn aki nem ír 270 napig az utánna sem :). Szóval irányítsd át ne lépj be, és 270 nap múlva törlődik.
2009. aug. 26. 07:58
 7/14 A kérdező kommentje:

Átirányítani nem lehet, mivel a bejövő e-mail üzeneteket automatikusan visszautasítja. A GYIK között az alábbit találtam:

"A fiókhoz tartozik egy Windows Live Hotmail levelezési fiók. A Windows Live ID-fiók megszüntetése előtt meg kell szüntetnie a Windows Live Hotmail-fiókot. Ha csak Windows Live Hotmail-fiókját szünteti meg, a rendszer a Windows Live IDWindows Live Hotmail-fiók megszüntetése után 120 nappal törli Windows Live ID-fiókját."

Vajon, ha nem a levelezésbe lépek be, hanem a messenger programba, akkor is törlődik a Windows Live ID-fiókom, vagy csak a Microsoft e-mail fiók?

2009. aug. 27. 12:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Na ez itt a lényeg: ,,Ha csak Windows Live Hotmail-fiókját szünteti meg, a rendszer a Windows Live IDWindows Live Hotmail-fiók megszüntetése után 120 nappal törli Windows Live ID-fiókját."

Magyarul töröld magát az email címet és 120 nap után törlődik az msn fiók is.

2009. aug. 27. 13:52
 9/14 anonim válasza:

Nekem is pont ugyanez a gond ugyanezeket írja ki nálam is!

De a kérdezőnek ha 270 napig nem jelentkezett be akkor ma már kitörlödött neki a fiókja nem?

Mert már majdnem 1 éve kérdezte!

Szóval ha még látja a kérdező ezt a hozzászólást akkor kérdezem tőle hogy már kitörlödött a fiókod?

2010. szept. 23. 17:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem vártam meg a 270 napot. Azóta már beléptem, és újra aktív. Te megvárod a 270 napot?
2010. szept. 24. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!