Szerintetek mikor törlődik/vállik törölhetővé az msn fiókom? 270 napig egyáltalán be se lépjek, vagy ha belépek, akkor nem szüntetik meg a fiókomat?
A login.live.com oldalon a fiókomat szerettem volna megszüntetni, és ezt a válszt kaptam:
A következő fiók nem szüntethető meg: ...@windowslive.com.
Egy Microsoft e-mail fiók (Windows Live Hotmail) kapcsolódik fiókjához, ezért most azonnal nem szüntetheti meg Windows Live-fiókját. A Windows Live-fiók megszüntetéséhez először meg kell szüntetnie Microsoft e-mail fiókját. Megfelelő hosszúságú tétlen időszak után a rendszer automatikusan megszünteti majd Windows Live-fiókját. Szüntesse meg Microsoft e-mail fiókját
Majd az utóbbi hivatkozásra kattintva ezt kaptam:
"Windows Live Hotmail rendszerbeli fiókjának megszüntetéséhez kattintson a Fiók megszüntetése gombra. Az összes tárolt üzenet véglegesen törlődik, és a program ezt követően visszautasítja bejövő e-mail üzeneteit.
A rendszer a fiók megszüntetése után még 270 napig fenntartja e-mail címét. Ezen időszak letelte után a cím mások által is felhasználható lesz.
Megszüntetett fiókjának újraaktiválásához 270 napon belül jelentkezzen be a fiókba.
A "fiók megszüntetése" gombra kattintás után a rendszer a következő üzenetet adta:
"Fiókját ezzel megszüntette.
Tárolt üzenetei és névjegyei néhány napon belül véglegesen törlődnek.
Ugrás a Windows Live kezdőlapra"
Lehet hogy csak én nem értem de a válasz ott van a kérdésben:
**Szerintetek mikor törlődik/..?
*Fiókját ezzel megszüntette.
*Tárolt üzenetei és névjegyei néhány napon belül *véglegesen törlődnek.
*Ugrás a Windows Live kezdőlapra"
Már törölted nem?:D
Az első válaszolónak üzenem, hogy megszüntettem, de csak a Microsoft e-mail fiókomat. A Windows Live-fiók nem szünt meg, azzal automatikusan.
A második válaszolónak pedig azt, hogy én is töröltem tegnap olyanokat amihez nem tartozott Microsoft e-mail fiók. Ezek törlése egyszerű volt.
Átirányítani nem lehet, mivel a bejövő e-mail üzeneteket automatikusan visszautasítja. A GYIK között az alábbit találtam:
"A fiókhoz tartozik egy Windows Live Hotmail levelezési fiók. A Windows Live ID-fiók megszüntetése előtt meg kell szüntetnie a Windows Live Hotmail-fiókot. Ha csak Windows Live Hotmail-fiókját szünteti meg, a rendszer a Windows Live IDWindows Live Hotmail-fiók megszüntetése után 120 nappal törli Windows Live ID-fiókját."
Vajon, ha nem a levelezésbe lépek be, hanem a messenger programba, akkor is törlődik a Windows Live ID-fiókom, vagy csak a Microsoft e-mail fiók?
Na ez itt a lényeg: ,,Ha csak Windows Live Hotmail-fiókját szünteti meg, a rendszer a Windows Live IDWindows Live Hotmail-fiók megszüntetése után 120 nappal törli Windows Live ID-fiókját."
Magyarul töröld magát az email címet és 120 nap után törlődik az msn fiók is.
Nekem is pont ugyanez a gond ugyanezeket írja ki nálam is!
De a kérdezőnek ha 270 napig nem jelentkezett be akkor ma már kitörlödött neki a fiókja nem?
Mert már majdnem 1 éve kérdezte!
Szóval ha még látja a kérdező ezt a hozzászólást akkor kérdezem tőle hogy már kitörlödött a fiókod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!