Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem működik az internet,...

Nem működik az internet, hogyan háríthatnám el a problémát?

Figyelt kérdés

Parisat-os internetünk van itthon, viszont nem működik, úgyhogy a Vodafone-os mobilinternetről írok. A laptop tud csatlakozni az internethez (a vezetékeshez és a vezeték nélkülihez is (routerrel meg van osztva) ), viszont az jelet nem ad. Motorola modemünk van, amin világít narancssárgán a PC/activity nevű led (tehát van kapcsolat a számítógép és a modem között, ez nem is kérdés), a POWER led is bejött, viszont a "RECEIVE" azaz vétel led folyamatosan villog, így a többi nem tud bejönni. XP-m van, és mikor megnéztem a kapcsolat állapotát, akkor azt írta ki, hogy küldött: nagyon nagy szám, fogadott : 4 (azaz négy). Illetve a kis számítógép wifi hullámokkal is sötét képernyőjű, mikor van net, akkor pedig kéken szokott világítani (a jobb alsó sarokban).

Azt hiszem, mindent leírtam, amit lehetett, ha valaki tud segíteni, azt előre köszönöm :)

2012. dec. 7. 20:29
 1/3 EagleHUN ***** válasza:

-modemet kihúzod visszadugod, pc-t újraindítod

ha nem megy

-futtatás-ba beírod CMD, a megjelenő ablak aljába beírod IPCONFIG

Írd le hogy ezeknek lett-e eredménye akkor tudok vagy tudnak mások tovább segíteni

2012. dec. 7. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:

A modem kihúzása/visszadugása, meg az újraindítás nem hoz eredményt, már jónéhányszor próbáltuk.

A másikra nekem egy parancssor jött ki, oda beírtam, és kiadta az IP címet, meg hasonlókat, viszont volt egy üres mező:

"Kapcsolatspecifikus DNS utótag"

A többiben volt az IP címem, meg az IP cím sémája

2012. dec. 7. 20:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Már van net, este magától megjavult
2012. dec. 8. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!