Melyik internet/Tv szolgáltatót válasszam a 13. kerületben ha csak netezni meg tv-zni akarok?
Figyelt kérdés
Most költözök a 13. kerületbe és ott szeretnék kötni valamelyik internet szolgáltatóval szerződést. Melyikkel érdemes? Internetnél néha töltögetek meg főleg böngészek tehát egy olcsóbb bőven elég. Tv-nél pedig láttam valahol, hogy lehet választani csatornákat és csak azokra előfizetni. Azt tudom, hogy a társasházban van digi meg upc... Tapasztalatok? Ajánlatok? Köszönöm előre!2012. dec. 7. 14:08
1/3 anonim válasza:
"Tv-nél pedig láttam valahol, hogy lehet választani csatornákat és csak azokra előfizetni."
Ilyen sehol nincs és nem is lesz.
Ha meg van a társasházba Digi akkor náluk fizess elő de csak akkor ha nem nézed a Discovery csatornákat.
2/3 anonim válasza:
Van csatornánkénti szolgáltatás, de most nem jut eszembe a cég neve. Én a Communique-nál vagyok a 13 kerben, havi 5000-ért jó net meg vagy 45 csatorna. Igaz, a sport2 egyszer csak eltűnt, ami pont a kedvencem volt, úgyhogy a magam részéről azért pipa vagyok.
Minden más haverom a Digire esküszik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. dec. 9. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!