Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy van 2 gép...

Miért van az, hogy van 2 gép egy hálózaton és az egyiknek 9.43 mb/s a letöltési sebessége és 25 ms a ping, a másiknál meg 3 mb/s a letöltés és 73 ms a ping?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 16:23
 1/3 A kérdező kommentje:
Az érdekelne, hogy az öcsém gépe és az én gépem között az internet ami 10 mb/s ADSL meg van osztva egy routerrel. A sebességeket fent láthatjátok. Ez miért van, hogy közel sem egyformák és az egyik nekem jóval kisebb, a másik meg jóval nagyobb? És a ping maga az mit jelent? Az enyém a 25ms pinges és 9.43 mb/s-es gép, az enyémen XP van, a másikon Win7 és az enyémen gyorsabban is tölti be az oldalakat a böngésző, ami szintén azonos.
2012. nov. 20. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az egyik gép jobb/gyorsabb/újabb mint a másik, a másik ok (mert nem írtad milyen hálózat) a wifi hálózat lehet, ott adódhatnak nagyobb eltérések a gépek között.

Ping:

[link]

2012. nov. 20. 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem wifi hálózat, de amelyiknek nagyobb a ping, az valóban jóval fejlettebb, csak akkor azt nem értem, hogy az én gépem eléggé őslelet, akkor miért ennyivel nagyobb a letöltési sebességem?
2012. nov. 20. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!