Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit szoltók ehez az internet...

Mit szoltók ehez az internet szolgáltatóhoz, és meg-e felelne a céljaimnak?

Figyelt kérdés
Szoval kell közép sulira laptop és szeretnék akkor egy mobil netet,Dél-Szlovákiai vagyok és a netet főleg torrentozásra /mostani netem 150kB/s/ és online játszásra használnám STEAM-on.Szoval ami fontos az a gyorsaság,ping,letöltési sebesség legalább 100kB/s,a szolgáltató T-Com Szlovákia 3G/HSPA+ (21 Mb/s)-os internet ami 17,99€ megéri? [link]

2012. máj. 10. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
A mobilnetet nem lehet torrentezésre használni. Vagy azért, mert tiltja a szolgáltató, vagy azért mert olyan gyorsan eléred az adatforgalmi korlátot, hogy utána a hónap többi részében használhatatlanul lassú lesz a kapcsolat (pár kBps), ahol egy weboldal betöltése is perceket igényel. E mellett már játszani sem tudsz majd.
2012. máj. 10. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:
kicsit forditok az oldalbol akkor a Voľný objem dát az a korlátozás és a Neobmedzený az pedig a nem korlátozott,és a szolgáltató nem tiltja a torrentozást
2012. máj. 10. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Keresd az apró betűt... ("Nálunk" még az 5 GB-os forgalmi korlátos netet is korlátlannak mondják. Rá lehet húzni.)

De az alap igazság, hogy torrentezni NEM MOBILNETEN kell. (Illetve nem is nagyon alkalmas rá.)

2012. máj. 10. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ami a szolgáltatót illeti, én már 5 éve veszem igénybe a szolgáltatásaikat a legnagyobb megelégedésemre. Az adatforgalommal sem volt még gond, mindig megtartották amit a szerződésben ígértek. Most hosszabbítottam meg a szerződést további 2 évre. üdv. / igaz, nem mobil net/
2012. máj. 10. 20:28
 5/7 A kérdező kommentje:
nekem nem is igen a torrentozás a fontos hanem az online játék :)
2012. máj. 10. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:

2007 óta van mobilnetem, előbb 5 GB volt a korlát, most 8.

De torrenthez, játékokhoz erős számítógép kell és kábeles internet.

2012. máj. 10. 23:13
 7/7 A kérdező kommentje:
muszály mobil netet vennem mert hétköznap koleszba-vagyok aztán hétvégén 4 helyre mehetek el szoval....arra a kábelos net nem jo h. itthon se vagyok de legyen...:/
2012. máj. 11. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!