Dempsey kérdése:
Dell laptopom ma jött meg, feltelepítettem minden drivert, de valamiért a kábeles netet nem ismeri fel, valaki tud segíteni, hogyan lehet megoldani?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 18:41
1/4 coopper válasza:
Szia.
Hálózati kártya müködik ? (Eszközkezelő mit ir rólla ?)
Ha a hálókártya redben van akkor :
Milyen net ? Melyik szolgáltató ? PPOE vagy más fajta ?
Ha PPOE akkor a csatlakozási ikon rendben van-e ?
Router van-e ? Ha igen, milyen router ? Nincs-e véletlenűl a routerben MAC cim szűrés beállitva ?
Első nekifitásra ennyi.
Sok sikert.
Üdv.
2/4 A kérdező kommentje:
Működik a háló kártya. öö.. nem tudom h PPOE, de mikor csatlakoztatom akkor nem kér semmi jelszót, magától csatlakozik. Nincsen router, adapterről megy. Ha más gépre dugtam rá akkor mindig felismerte a netet egyből.
2012. máj. 10. 19:15
3/4 coopper válasza:
Szia.
Csatlakoztasd a hálókártyához a net kábelt, majd próbáld ujrakérni az ip cimet a szolgáltatódtól a következők szerint :
Inditsd egy parancsort (cmd)
A parancssorba ird be szépen egymás után a következő 3 sort :
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
Aztán próbáld ki, hogy megy-e.
Ha nem megy, hivd fel a szolgáltatód kérdezd meg tőlük látják-e a modemet (ha van) vagy a gépedet.
Sok sikert.
Üdv.
4/4 A kérdező kommentje:
nem jó így se :( hibaelhárító azt írta, hogy nem kap IP-t vagy mi
2012. máj. 10. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!