NCore seed? Nem értem.
Letölti a fájlt és el is kezdi visszatölteni, de utána kiírja, hogy hiba... Nem értem, ilyenkor visszatölti? Nem fognak tiltani? Kezdő vagyok, segítsetek légyszi!! :(
16/L
Mi a hiba (pontosan)? A letöltést követően nem szabad áthelyezni, átnevezni vagy törölni a fájlokat, különben nem tud mit a kliens seedelni. Vagy ha áthelyezed, akkor meg kell adni neki az új helyét. Más esetben nem szokott hibát írni.
Ha az oldallal van probléma, a Trackerek fül Állapot oszlopában írja azt.
Az áthelyezés legegyszerűbb módja: jobb klikk a torrenten/haladó/letöltés helyének megadása. Amelyik mappát megadod, oda át is helyezi a rendszer és az elérési útvonal is módosul a kliensben, így seedben marad.
Ugyanúgy ha már előtte áthelyezted, akkor ezt a lépést ismét megcsinálod, kiválasztod a meglévő mappát. Ha rákérdez arra hogy már létezik a hely, és lecseréled-e, igent nyomsz.
Az átnevezés is vissza kell csinálni, ha már nem tudod mi volt az eredeti név, akkor a letöltési oldalon nézd meg a fájllistát, és onnan másold át az eredeti neveket.
A továbbiakban pedig tudod hogy nem szabad módosítani. Ha a kliens a film1 nevű fájlt seedeli, és te átnevezed film2-re, akkor az eredeti fájl eltűnik, és a program nem fogja tudni folytatni.
Lehet, hogy a film mellé, mást is letöltöttél (pl. nfo, sample) és azt is hiányolja a torrent kliensed.
Igen, ilyenkor az a megoldás marad, hogy töltsd le újra és hagyd úgy.
Azért, az Ncore oldalán, az aktivitásban nézd meg, hogy mennyi ideig kell még seedelned a hónap végéig, különben büntetni fognak (azt, hogy pontosan mit kapsz, azt viszont, ne itt kérdezd meg, mert ez, attól függ, hogy mennyire sikerült visszatöltened a leszedett fájlokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!