Router mellett nem megy a feltöltés. Miért?
Van itthon router a nethez, és a letöltés az megy rendesen, de a feltöltés egyszerűen nem. Maximum 1-2 kb/sec-mal megy, de alig tölt vissza valamit, még sokak által seedelt torrentnél is.
Érdekes módon ahogy észrevettem ez csak az Ncore-nál van így, piratebay-ről (pl.) töltött torrentnél ment rendesen.
Most vettem új routert, ezzel néha beindul egy-egy torrentnél, de épp csak egy kis időre.
Mi lehet a gond?
Egyébként utorrent 3.2.1-et használok.
Biztos van már ilyen kérdés több is, de amiket átnéztem egyik se pontosan az volt ami nekem kell. Ezért bocsi.
a router előtt 4-5 Mb/sec letöltési sebesség mellett voltmég 1-3 Mb/sec feltöltési sebesség is (sőt extrém esetben több is).
mióta van router, azóta van ez.
és tényleg, semmilyen szinten nem megy a seed, kivéve ritkán amikor egy-egy torrentnél beindul pár másodpercre. ez nem hiszem h azért van mert nincsneke rám kapcsolódva.
meg elvileg a leggyorsabb net csomagunk van (UPC).
passzív módban vagy és csak az aktívok tudnak hozzád kapcsolódni és csak akkor tudsz tölteni, ha sikerült elcspíni egyet. ha aktív lennél, akkor mindenkihez tudnál kapcsolódni és mindenki tudná húzni tőled.
keress rá, hogy torrent aktív mód beállítása, és ha kicsit is érted miről van szó, pikk pakk összehozod.
Én szenvedtem egy fél napot :)
Tegnap újra telepítettem a gépem és felraktam az uTorrent 3.2.1 Build 28086-et. Sajnos Kutya fasznyit sem megy a feltöltés 170 torrent mellett.
Felraktam egy régebbi verziót: uTorrent 2.2.1 Build 25302
Ezzel megy rendesen (3Mb/s), ahogy kell.
Azt nem értem, h a gép újra telepítése előtt is a 3.2.1-es használtam, akkor most miért rossz és miért jó a régebbi verzióval???
kérdező: ne legyél telhetetlen, nem tudok semmi infot a routeredről.
Én megmondtam mi a gond, innentől tudd használni a keresőket, tudod mire kell keresni :)
SipiZork:
igen, közben megtaláltam, először azt hittem hogy az nCore-on kell valamit állítani azért kérdeztem, de aztán rájöttem a megoldásra. ;)
Köszönöm a segítséget.
Bár beállítás után sem megy sajnos valamiért. :(
A utorrent port beállítását még megpróbálom, meg én is gondoltam rá, hogy talán egy régebbi utorrenttel menne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!