Van valakinek tapasztalata az Invitel internetéről?
Figyelt kérdés
Szeretném beköttetni mert nálunk nekik van a legjobb ajánlatuk de rohadtul sok panaszt olvastam róluk..vannak itt olyanok akinek ilyen internete van és szuperál?2012. nov. 11. 21:52
1/6 anonim válasza:
Igen, nekem inviteles netem van, és szerintem nagyon jó :) Gyors, gyorsan lehet vele letölteni, egyszerre több megnyitott oldal mellett is tökéletesen, gyorsan megy :) Szerintem nyugodtan köttesd be, megéri az árát :)
2/6 anonim válasza:
7500Ft havonta ez a net: [link]
Szerintem jó szolgáltató :)
3/6 A kérdező kommentje:
2012. nov. 11. 22:53
4/6 anonim válasza:
2-es az igen. :D Minket jól lehúztak volna. Telefonon rendelni akatunk, egy 10mb-s netet és 6000 Forintért akarták ránksózni. Ez az internet 50 megás +72 digitális csatorna + 1 HD csomag. 10.000 Ft/hó. A letöltést nagyon kevésnek tartom, úgy hogy ezért fel is fogom őket hívni, bár csak 1 napja van bekötve.
5/6 anonim válasza:
Előző: Szerintem nem húztak le. 10.000Ft 50 megás netért meg 72 csatornás tévéért amiben HD csomag is van nem sok tekintve több konkurencia szolgáltatót is. Én 9990Ft-ot fizetek 100 Megás netért (Speciális csomag) és 63 csatornás megállítható visszatekerhető IPTV-ért. Amúgy optikai kábelen jön a tv meg net is. És azért mert 50 Mbit helyett 48 Mbit jön teljesen felesleges reklamálni. Az a kevesebb mint 2 Mbit semmit nem oszt szoroz.
6/6 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy ezzel a csomaggal akartak lehúzni, hanem a 10MB-s nettel. A 48 mb-vel semmi bajom nincs viszont a 8mb-s feltöltéssel már van. Interneten azt írták, hogy 50/20 megás internet ma meg jött a prospektus, hogy 50/8 megás csak a net. Egyébként, ez nem visszatekerhető. Azért még fizessél +1000 Forintot havonta, hogy megtudd állítani meg stb. Most olvastam vissza, hogy letöltést írtam feltöltés helyett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!