Az öcsém folyamatosan torrentezik és így nekem használhatatlan lesz a neté. Mit tudnék csinálni?
Húzd ki a kötelet égesd el és használd ki a jogot ne mond neki hogy ezt én fizetem tehát neked semmi jogod mert azért az öcséd csak az öcséd. De ez a rész hogy még át is hívja a haverjait mint egy ingyenélő fél terebájt (500GB) aztán neked ők miattuk fogy mindened, akkor mond meg hogy ez nem működik és ne engedd mindent vess be amit csak tudsz.
Úgy látom a kérdezőnek ahhoz hogy megtudja akadáloyzni ezt, kell néhány jó tanács tehát adjatok ne egy jó pár tanácst pls kérlek!
te vagy a nagyobb, ne hogy mar ocsed szivatna
a kanocot folvagod darabokra, es ordibalva elmagyarazod a net a tied, ha kell neki is ingyen akkor tegye meg amire kered,
ocsemmel is volt hasonlo eset, csak nem net miatt, miutan kiordibaltam a tudomet felfogta hogy mit szabad es mit nem
Az ordibálóssal értek egyet. Tahó egy módszernek tűnhet, de ha kevered a kábeldarabolós javaslattal, akkor garantált a siker!
Hajrá és majd számolj be! :)
G.
Ha a te pénzed akkor mindjárt más, akkor fogod és kiveszed a kábelt tőle, és onnantól b@szhatja, vagy szimplán lehúzod a routert, és akkor közvetlenül csak te kapod a netet.
1-2 hétid a közelébe se engedd a cuccnak, majd utána mondd meg h mik a feltételek, ha nem tetszik neki akkor fizessen saját netet.
Esetleg megoldás lehet, ha a routert be tudod rakni asztali fiókba ami mondjuk kulccsal zárható, akkor nem tudja resetelni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!