Csináltam egy új weblapot. Még elég alap de próbálom folyamatosan bővíteni az adatbázist. Szerintetek milyen lett?
"A letöltő port"? Az micsoda?
Amúgy tök jó az egyedi téma, épp a minap gondolkoztam, hogy milyen jó lenne egy játékokkal foglalkozó oldal a másik 500000 mellé!
Nem jó ez.
Letöltő oldal.
Böngészők: Firefox, Safari.
Programok: Total Commander, ESET NOD32 Antivirus (30 napos próbaverzió).
Már bocs, de ezektől elkapott a röhögőgörcs. Szerinted, aki ezeket keresné, azok közül, mennyien fognak a te oldaladon keresztül hozzájutni? Esetleg torrent kliensek még jól jönnének, bár azokat is könnyedén meg lehet találni.
A másik: a torrent-es letöltés a játékoknál. Ha a linkek nem a PirateBay-ra vezetnek, akkor oké, még jól jöhetnek, kivéve, ha emiatt fogják törölni az oldalt.
Ha már felhagytál vele, akkor töröld inkább!
Az atw.hu-n könnyen meglehet ezt tenni.
Ingyentárhelyekre szokták rádobni az ilyen oldalakat. Fizetősre csak akkor váltsál, ha bevételed is származik belőle.
Viszont, most az elején elmondom, ha warezoldalt üzemeltetnél, akkor jobb, ha nem kérsz pénzt érte, mert azokra hamar rászállnak. Kb. 4 - 6 éve csináltam volna ilyent, de jobban utánanéztem és nemet mondtam rá, nehogy rám merjenek szállni. Jobb a tisztességes jövedelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!