Torrent feltöltés gyorsítása?
Hali.
Feltöltöttem egy oldalra torrentet, már 5leecher van és én egyedül seedelek. A seed amúgy sem volt valami gyors de most is Max 20Kb/s-el tölt de az átlag is csak 12,9Kb/s.
Miközben 5Mb-es netem van. Valahogy lehetne gyorsítani? Kényszerített indítás sem segít csak annyi hogy felnyomja 20-ra majd vissza 5-re.
normális válaszokat kérek
köszi
A kényszerített indítás másra való.
Az 5Mbps a letöltésre szokott vonatkozni, a feltöltés általában sokkal kevesebb, ezt a speedtest.net oldalon tudod lemérni úgy, hogy nem fut közben más netet használó program.
Attól gyorsabban pedig nem tudsz tölteni, mint amennyit a szolgáltató ad (a garantált és maximum között). Ha fut más feltöltési szál akkor azokat állítsd le.
Kapcsold be a kezdő /másnéven super/ seedet. Ettől ugyan nem lesz gyorsabb, de így minden szeletet csak egyszer küld fel, és hamarabb lesz rajta kész forrás.
Ha aktív a kapcsolatod, és más nem terheli a sávszélességedet (pl letöltés), akkor nem tudsz mit csinálni, ennyivel viszik tőled.
köszi.
hát seedelek több torrentet de csak ennél az egynél van leecher.
meg még egyet töltök le, de az mindjárt lejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!