Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrent feltöltés gyorsítása?

Torrent feltöltés gyorsítása?

Figyelt kérdés

Hali.

Feltöltöttem egy oldalra torrentet, már 5leecher van és én egyedül seedelek. A seed amúgy sem volt valami gyors de most is Max 20Kb/s-el tölt de az átlag is csak 12,9Kb/s.

Miközben 5Mb-es netem van. Valahogy lehetne gyorsítani? Kényszerített indítás sem segít csak annyi hogy felnyomja 20-ra majd vissza 5-re.

normális válaszokat kérek

köszi

2012. okt. 23. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:

A kényszerített indítás másra való.

Az 5Mbps a letöltésre szokott vonatkozni, a feltöltés általában sokkal kevesebb, ezt a speedtest.net oldalon tudod lemérni úgy, hogy nem fut közben más netet használó program.

Attól gyorsabban pedig nem tudsz tölteni, mint amennyit a szolgáltató ad (a garantált és maximum között). Ha fut más feltöltési szál akkor azokat állítsd le.

2012. okt. 23. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Kapcsold be a kezdő /másnéven super/ seedet. Ettől ugyan nem lesz gyorsabb, de így minden szeletet csak egyszer küld fel, és hamarabb lesz rajta kész forrás.

Ha aktív a kapcsolatod, és más nem terheli a sávszélességedet (pl letöltés), akkor nem tudsz mit csinálni, ennyivel viszik tőled.

2012. okt. 23. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi.

hát seedelek több torrentet de csak ennél az egynél van leecher.

meg még egyet töltök le, de az mindjárt lejön

2012. okt. 23. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Küldjél egy speedtest képet de mérés közbe állíts le mind torrentett. Úgy majd kiderül hogy mennyi a netednek a felöltési sebessége.
2012. okt. 23. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
ADSL kapcsolatnál Ha teljes sebességgel töltesz lefelé, az elviszi a sávszélességet a feltöltés elöl, és ez fordítva is igaz. Végül is nem tudom mennyi a max feltöltési sebességed, de ha befejezted a letöltés valószínűleg egyből megugrik a feltöltés.
2012. okt. 23. 14:55
 6/7 A kérdező kommentje:
most viszont már nem is töltifel.. megállt
2012. okt. 23. 14:58
 7/7 jocker válasza:
2016. máj. 20. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!