Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehetséges, hogy valaki a...

Lehetséges, hogy valaki a tudtom nélkül vájkál a számítógépembe?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy vannak olyan programok amivel más csak úgy mászkál az én gépembe... Akkor láthatják a képeimet meg mindenemet? Hogy működik ez? :S
2009. aug. 8. 11:54
 1/9 Giovanni ***** válasza:
Elvileg vagy hálozaton kell lenned vele asszem parancssor ip cim blabla valami ilyesmi de nagyon kicsi rá az esély h pont a te gépedben nyulkálnak .folder lock-al lezárhatod a MAPPÁKAT.
2009. aug. 8. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:

hát azért túlzás, amit írsz.

ahhoz előbb fel kell rakatni az áldozattal a programot(pl.: itt 1pénz kereső program stb... be kell etetni hogy bizony kell az a program).

van 1-2program, amiben vannak súlyos hibák, ott lehetséges, hogy bejuttatnak valami "férget"...

de általában, szerverekben gondolkozzunk, azokat a portok keresztül támadják... vagy a bután programozott weblapokon keresztül...

+miért pont a te géped szurnák ki. vagy 4millárd cím. szóval ha a nasahoz nem mész be, akkor esélytelen, hogy pont téged vizsgáljanak.

tehát csak úgy nem fog bárki bemenni, a gépedre, de az emberek buták, és minden emailre igent nyomnak, és a program azt írná hogy ki hogy virus vagyok, felraksz, még erre is igent nyomnának...(mert vlmi ilyesmit írt ki, de nem érettem, mert angol,német stb...)

2009. aug. 8. 12:03
 3/9 anonim válasza:
persze lehet de szerintem senki nem csinálja:D ha csak nincs valami fontos a gépeden. Amegy meg ha naon parazol huzd ki a netkábelt...Ja és távsegitséget ne fogadj el!
2009. aug. 8. 12:08
 4/9 anonim válasza:
Használj tűzfalat! Sunbelt a legjobb, és 30 napig ingyenes.
2009. aug. 8. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Trójai falovak, Malware-k és hasonlók akár zombit is csinálhatnak a gépedből, anélkül, hogy tudnál róla. Használj megbízható, erős tűzfalat. (www.virushiradó.hu, illetve olvasd el ezt: [link]
2009. aug. 8. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Használjál komplex védelmet (Norton IS, ESS, KIS). Próbaváltozatot itt találod (30 napos, kulcsot adnak, aztán megveheted a licenszét). Fizetős mindig sokkal biztonságosabb.

[link]

2009. aug. 8. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Apám, nemcsak a képeidet látják, hanem tönkretehetik a gépedet is.
2009. aug. 8. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ:)
2009. aug. 12. 00:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha Windows az op.rendszer a gépeden és be van állítva az Automatikus frissités, a Microsoft hozzáfér. Jobb úgy beállítani, hogy akkor és úgy töltse le, ha ellenőrizni tudod. Tegnap ezekből a frissitésekből 11(!!!) érkezett.
2009. aug. 12. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!