Létezik, hogy a tudtom nélkül vagyok a Bdouu-ra beregisztrálva?
Meglepődve olvastam az emailjeimben, hogy üzenetet küldtek a Baduu-ról,és pont egy olyan nőszemély,akit mindenhonnan kizártam zaklatás miatt, még emailt se küldhet.Most mégis megtette.
Én nem emlékszem rá,hogy regisztráltam volna. Mit tehetek. Az iwiwen és a facebookon rajta vagyok, de lehet ,hogy már onnan is törlöm magam.
Negyedjére leírom helyesen: Badoo az oldal neve. Rendelkezik egy olyan idegesítő elemmel az oldal, hogy ha valaki bekerül, elkezdi a személy címlistáján lévő embereket is zaklatni azzal hogy ők is regisztráljanak. Ez a "reklám" úgy érkezik meg hozzád, hogy te üzenetet kaptál egy eddig ismeretlen oldaltól, és sokakat a kíváncsiság visz el odáig hogy azért is regisztrálni fognak, amikor nem is akartak.
Egyszerűen ne vedd figyelembe hogy onnan jelzést kapsz, mivel ez csak egy fogás arra hogy minél többen legyenek az oldalon. Ha valaki igazi levelet akar neked küldeni, akkor azt megteszi egy olyan csatornán ahol valóban el tud érni. Ha meg le van tiltva akkor úgysem látod.
:))
Az a gond,hogy egy olyan nő talál meg mindenhol akit a hátam közepére se kívánok.
Ha nem regiztem oda, honnan tudja az email címem az oldal, nekem ez magas...
Mindenesetre töröltem magam onnan,és gondolkozom az email címem megváltoztatásán is...
Onnan tudja az oldal más címeit, hogy ha valaki regisztrál, akkor az oldal a regisztráló összes ismerősének kiküld egy meghívót. Azt hogy ki az ismerős, azt nem látja, de minden levelezőn van egy lista amin meg vannak jegyezve hogy kikkel levelezett a tag.
Ha ez a nő valamikor levelet küldött neked, akkor nála el van mentve a címed, mint kapcsolattartási adat. A Badoo ezt le tudja kérni, így te is rajta leszel azon a listán akinek a Badoo így meghívót tud küldeni.
Csak ezt azzal a plusz dologgal egészíti ki, hogy nem azt írja hogy gyere te is és csatlakozz, hanem azt hogy üzenetet kaptál, és azért lépj fel. Egyértelmű hogy ha te addig nem regisztráltál, nem is tudsz ott levelet kapni, pont ezért jön az üzenet az e-mail címedre és a Badoo-profilra.
Köszi!
Akkor az a megoldás,hogy törlöm a citromailes fiókomat.
Csak azt nem tudom az ott levő leveleket hogy mentsem át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!