Fel szeretnék tölteni a Youtubra egy Family Guy válogatás, de a videót mindig letiltják. Mit tudnék tenni?
"A videó FOX anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt.
Sajnáljuk."
Pedig már kipróbáltam tükröződés effektussal is,de így is letiltják.
Az a lényeg,hogy azért tilják le,mert a csatorna logója látszódikés így a szabályok miatt a youtube adminjai nem engedhetik meg,hogy feltedd!
Valahogy ki kellene takarnod onnan a logót,de ebben már nem vagyok jártas sajnos :)
Ne az legyen a példa, hogy "bezzeg mások"...
Ha mások megszegik a törvényeket, neked még nem kell, és ezzel sehol nem védekezhetsz mert senkit nem fog érdekelni.
A mások által feltett videók is törlésre kerülnek, de mivel percenként is több órányi anyag kerül fel az oldalra, nehéz lépést tartani a törlésben.
Hát én nem tudom.
Pedig annyira fel szeretném tölteni...
Pedig a comedy central jele sincs a videómon..
Mi a célod vele? Akit érdekel az le tudja tölteni a teljes részeket, azok felépítésében alapból van egyfajta randomizálás a sok cutaway gag miatt.
Híres, népszerű nem leszel tőle, mert amint elterjedne egy videó és sokan nézik, úgy tűnik fel majd a jogtulajnak is aki egyből eltávolíttatja. Azon felül, ha a rendszer nem szúrná ki magától idővel, vagy egyből feltöltéskor.
Sokáig nem is hagyják hogy csináld, mert pár alkalom után a fiókodat is kitiltják, nyilván a visszaesőket már IP alapján is elutasítják, és a legnagyobb megosztónál kizárni magadat ilyenek miatt hülyeség.
Ha mégis be akarsz abba a sorba állni, ahol az emberek a közösségi oldalakon akarnak valamit elérni a saját életük helyett, akkor csinálj olyan videókat ami róla szól, mert te készíted el, nem pedig másét lopod. Nehezebb munka, de jobban megbecsülik. Az más kérdés, hogy van-e helyed a már rengeteg netceleb mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!