Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Fel szeretnék tölteni a...

Fel szeretnék tölteni a Youtubra egy Family Guy válogatás, de a videót mindig letiltják. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

"A videó FOX anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt.

Sajnáljuk."

Pedig már kipróbáltam tükröződés effektussal is,de így is letiltják.

2012. okt. 10. 15:43
 1/8 kiiper válasza:

Az a lényeg,hogy azért tilják le,mert a csatorna logója látszódikés így a szabályok miatt a youtube adminjai nem engedhetik meg,hogy feltedd!

Valahogy ki kellene takarnod onnan a logót,de ebben már nem vagyok jártas sajnos :)

2012. okt. 10. 15:45
 2/8 Golan Trevize ***** válasza:
kérj engedélyt a FOX-tól, hogy feltölthesd...
2012. okt. 10. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem a logón fog múlni. Nem töltheted fel más tulajdonát, engedélyt pedig nem fogsz kapni a terjesztésre. Inkább hagyj fel az ilyen próbálkozásokkal, mert egyrészt elveszik a hosszú videók feltöltési jogát, a bevételszerzés lehetőségét, másrészt törlik a fiókodat pár ilyen alkalom után, illetve ha nem törölné az oldal akkor neked kellene kártérítést fizetni, hiszen a terjesztés bűncselekmény.
2012. okt. 10. 16:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát de pedig sok ilyen Family Guy-os videó fent van,ami azt jelenti hogy valahogy mégis meg lehetne oldani...
2012. okt. 10. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne az legyen a példa, hogy "bezzeg mások"...

Ha mások megszegik a törvényeket, neked még nem kell, és ezzel sehol nem védekezhetsz mert senkit nem fog érdekelni.

A mások által feltett videók is törlésre kerülnek, de mivel percenként is több órányi anyag kerül fel az oldalra, nehéz lépést tartani a törlésben.

2012. okt. 10. 18:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom.

Pedig annyira fel szeretném tölteni...

Pedig a comedy central jele sincs a videómon..

2012. okt. 10. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi a célod vele? Akit érdekel az le tudja tölteni a teljes részeket, azok felépítésében alapból van egyfajta randomizálás a sok cutaway gag miatt.

Híres, népszerű nem leszel tőle, mert amint elterjedne egy videó és sokan nézik, úgy tűnik fel majd a jogtulajnak is aki egyből eltávolíttatja. Azon felül, ha a rendszer nem szúrná ki magától idővel, vagy egyből feltöltéskor.

Sokáig nem is hagyják hogy csináld, mert pár alkalom után a fiókodat is kitiltják, nyilván a visszaesőket már IP alapján is elutasítják, és a legnagyobb megosztónál kizárni magadat ilyenek miatt hülyeség.

Ha mégis be akarsz abba a sorba állni, ahol az emberek a közösségi oldalakon akarnak valamit elérni a saját életük helyett, akkor csinálj olyan videókat ami róla szól, mert te készíted el, nem pedig másét lopod. Nehezebb munka, de jobban megbecsülik. Az más kérdés, hogy van-e helyed a már rengeteg netceleb mellett.

2012. okt. 10. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
na ezaz utolsó. sose értettem, hogy egy elérhető anyagot miért menő feltölteni 1001-szer is...
2012. okt. 11. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!