Lányomat megszeretném lepni internettel, mert ahol most lakik ott sajnos nincs internet elérhetőség, és tanuláshoz jó jönne neki.21Mbps/5,76Mbps-es internet jónak számít? Bír vele ezt azt töltögetni? Mert ezt néztem ki neki.
Nem csak a sebesség a fontos, hanem a havi adatforgalom is (sztem 1GB min. kell), meg hogy a túllépése után mennyire korlátozzák a sebességet, és hogy a plusz adatforgalom mennyibe kerül - nehogy meglepi érjen később, mert gondolom a havidíjat is te fogod csengetni.
Az otthoni interneteteknél optimális esetben gyorsabb lesz.
Talán belinkelhetnéd/leírhatnád, hogy melyik szolgáltató, melyik termékéről van szó...
Nem magyarországi vagyok. Van nálam egy papír arról leírom.
Szóval 10GB-os csomag, amit két részre van osztva. 5GB nappali, és 5GB esti csomag, amit 0tól 6ig bírja használni. Ha ezt túllépi, akkor lecsökken a sebesség drasztikusan, de a túllépést nem kell fizetni, csak a sebesség csökken. Szóval korlátlan. Ehhez hozzájön + 250 ingyen SMS.
"Nem magyarországi vagyok."
Ja, hát úgy könnyű...! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!