Melyik böngészőt használjam?
Figyelt kérdés
Kevés ramom van ezért nagyon lassan tudok böngészni, megy sokáig tölt ...
Jelenleg Operát használok..Nem tudtok egy jobbat?
2012. szept. 22. 17:14
1/7 anonim válasza:
Google chrome a leggyorsabb keves eroforrasnal
2/7 karesz01 válasza:
3/7 anonim válasza:
Nos, nekem is van egy kevés ramos gépem (256mb), de a google chrome elég gyors.(a mozzila nagyon lassan indul, utána meg nyögve nyelösen tölti be az oldalakat)
4/7 anonim válasza:
Kevés RAM-nál a Kisebb böngészők a nyerők.
nekem a kicsi gépemnél, a Safari egészen rugalmasan fut.
5/7 A kérdező kommentje:
Régebben a Mozillát használtam, de a youtube nagyon akadozott, és ezért áttértem az opeára, amin a youtube jobban megy viszont más oldalakat lassan tölt be...Most eflraktam a Chrome-ot, és sajnos azon is kinlódik a youtube:S
2012. szept. 22. 21:55
6/7 anonim válasza:
Éppen ajánlottam volna az Operát :), de látom, hogy jelenleg is azt használod és kevés RAM-od van. Ajánlom a Maxthon böngészőt (hasznos "extrák" vannak benne, melyek közül van amit más böngészők mintájára tettek bele). Nekem bejött, természetesen szigorúan másodlagos böngészőnek használom... :D
Továbbá érdemes kevés lapot megnyitni (10-15-nél ne többet, igaz nem tudom mekkora RAM-od van). Ne fusson sok alkalmazás... sőt, csak a böngésző fusson (meg persze a védelemért felelős progik).
Ennyi... :)
Egyéni vélemény (C) xD
7/7 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek a segítséget!
2012. szept. 27. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!