Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik böngészőt használjam?

Melyik böngészőt használjam?

Figyelt kérdés

már mindegyiket kipróbáltam ami népszerű:

chrome,opera,firefox

nekem hp pavilion dv5-ös laptopom van!

2011. jan. 22. 17:01
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
En chromothasznalok. Maximalisan megvagyok elegedve vele. Amugy mindharmat probaltam mar, de sztem a chrome a legjobb:D
2011. jan. 22. 17:03
 2/13 A kérdező kommentje:
most jelenleg énis azt használom XD
2011. jan. 22. 17:03
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

A Firefox a legjobb, mert azon van normális AdBlock Plus. Bár létezik Chrome-ra is, de ott fele annyit se fog meg, mint a Firefox-ban.

Másik fontos szempont, hogy a Chrome elég bénán illetve néha sehogy sem kezeli a letöltésvezérlőket. Én személy szerint nem szeretek FDM-et használni, ami bár éppen működik a Chrome-ban, de kényelmetlen a használata.

Nálam az Opera is az ABP miatt esik ki, mert arra meg nem is létezik. Én internetezni szeretek, nem reklámokat nézegetni. Amúgy a böngésző jó lenne, csak ez a hiányosság elég fájdalmas benne.

Az Internet Explorert ne is említsük, mert az úgy genny, ahogy van.

2011. jan. 22. 17:11
 4/13 A kérdező kommentje:
asszem igazad van de a firefoxnak melyik verziója a jó? a legujjabb béta?vagy az előtti?
2011. jan. 22. 17:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Az aktuális 3.6.13 teljesen jó.
2011. jan. 22. 17:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Na mi a baj már a IE-el?
2011. jan. 22. 18:13
 7/13 anonim ***** válasza:
69%

"Na mi a baj már a IE-el?"

Ronda, lassú, sok dolgot hibásan jelenít meg, szintén nincs ABP, MS termék, és olyan hülye neve van, még ragozni sem tudod rendesen.

2011. jan. 22. 18:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Chrome-ot használok, de előtte sokáig FF-em volt.

Ami hiányzik az FF-ből, az tényleg az Adblock Plus, meg az, hogy ott ha bezártam az FF-et a letöltés egy kis ablakban akkor is ment (bár gondolom az is fogyasztott minimum annyit, mint a chrome).

Viszont ez a 2 dologtól eltekintve semmivel sem mondanám jobbnak az FF-et, az kimondottan zavart, mikor Chrome után suliba FF-et kellett használnom, hogy a fenti sávok vagy a monitor felét elfoglalták (na jó, ez enyhe túlzás, de tényleg zavar, hogy nem csak az az 1 centis csík van ott, mint Chrome-nál).

Opera is jó kis böngésző, egy ideig használtam, de nem akartam "megtanulni" azt is használni, így váltottam inkább vissza Chrome-ra.

2011. jan. 22. 18:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Direkt ragoztam így,de ha te nyelvész vagy,ám legyen..

Adj légyszíves egy linket,ahol rosszul jelenít meg.

AdBlock: [link]

Lassú...hát igaz még ezredmásodpercre nem mértem,de nem tapasztalom.

MS termék...mint minden Windows.

2011. jan. 22. 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:
28%

Nos, érdekes ötlet direkt rosszul ragozni. Kiejtéstől függően lehet IE-vel vagy IE-rel. Más nem.

(Amúgy nem vagyok nyelvész, csak van egy kis grammar nazi beütésem. Nevezzük igényességnek. :P)

Linket ugyan nem adok, de ha belenézel az iecompat.dll-be, akkor ott lesz egy pár cucc. Az egész compatibility view dolog egy vicc.

A linkelt holmi egy másfél éve halott fejlesztés. Még a Chrome-hoz írt AB-hoz sem mérhető.

Lassúság alatt nem a weboldalak megjelenítési sebességére céloztam, inkább arra, hogy milyen gyorsan nyit meg új ablakot/fület/stb. A memóriaigénye is nagy, bár ez a Firefox-ra is igaz.

És igen, a Windows is MS termék, ez kétségtelen. Amint lesz olyan alternatíva, ami 100%-ban helyettesíteni tudja, rögtön próbálkozom majd vele. Amíg monopol helyzet van, addig erre nincs lehetőség.

2011. jan. 22. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!