A gmail-en jól értem, hogy nem lehet fiókot létrehozni a mobiltelefonszám megadása nélkül?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hgy ez a legbiztonságosabb levelezőrendszer, ezért lenne fontos, de azt senki nem mondta, hogy meg kell adnom a telefonszámom. Márpedig én azt nem fogom megadni. Így is túl sok információt ad meg az ember itt-ott, nem beszélve magukról a levelekről, amikben rengeteg fontos információ található és amikről tudom, hogy a szolgáltatónak is hozzáférhetők. Szóval nekem nagyon nem akaródzik még a számom is leírnom...2012. szept. 15. 16:00
11/15 anonim válasza:
Nem tudom mennyire tudod értelmezni a feltételes módot.
MerülHETNEK fel, de ez nem jelenti, hogy fel is merülnek.
Az SMS fogadás egy fillérbe sem kerül itthon.
12/15 anonim válasza:
Persze, és a Google csak úgy non-profit csinálja. Ne dőlj be nekik.
13/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak megjátszod magad.
Hidd el a Google kap épp eleget "cserébe", hogy ingyen szolgáltasson.
De oké, élj csak abban a hitben, hogy majd jön a számla.
Végül is rajtad kívül csak pár millióan használják gond és fizetés nélkül.
14/15 anonim válasza:
Élj csak abban a tudatban, hogy ingyen csinálsz gmailt aztán jön a számla...
15/15 anonim válasza:
Hidd el, több ÉVE semmi számla nem jött és nem is fog, de legyél csak hülye, nyugodtan, szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!