A letöltést tudom mérni a feltöltést miért nem?
Adott egy 25/10-es UPC net, és a speedtest.upc.hu illetve a speedtest.net oldalon is ugyan azt látom:
Letöltés felmegy rendesen, viszont a feltöltést nem tudja mérni egyik oldalon sem!
Utorrent (seedelésnél) maximum 150kb/s-el tölt fel, de PONTOSAN annyival, és nem megy fölé egy kicsit sem!
Mi lehet a gond? Hardweres nem lehet hisz akkor nem is töltene se fel se le... felhívtam az üf szolgálatot ők rendben látnak mindent! Ma reggel új windowst is húztam (win7 32bit)... nem értem!
Érdekesség: csökkentett módban le tudom mérni a feltöltést rendesen! Valami program fogja le? Spyware-t írtottam, nem talált semmit :S
Ötlet?
Plusz kértem egy olyan opciót hogy 3 hónapig 50 / 5 Mbit/s sávszélesség
...
Nem alkalmazandó ezek szerint?
Ha 1,5 Mbit van a csomagba akkor nem fog annál többel jönni. A UPC 10 Mbites feltöltést csak a Fiber Power 120 csomagba ad. És ne feledd hogy ez csak a maximális feltöltési sebesség. A garantált feltöltési sebesség a 25-ös csomagba 0,5 Mbit/s .
"Plusz kértem egy olyan opciót hogy 3 hónapig 50 / 5 Mbit/s sávszélesség "
Ez egyik szolgáltatónál sem így megy hogy bemész az ügyfélszolgálati irodába, megrendeled a 25-ös csomagot de te kérsz 3 hónapig ugyan azon az áron egy nagyobb csomagot.
Tevedsz.
Ha elolvasod a honlapon magad is latod hogy akcio van harom honapig...tudom mit irtam ala,es telefonon is mondta az ugyintezo hogy latja be van kapcsolva.
Hangsulyozom:
Csokkentett modban tudtam merni a feltoltest...
Igen az megvan, épp ez a bajom! A feltöltést pedig nem hogy nem érzem, mérni sem tudom :D
kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!