Melyik az a program amelyik letöltés alatt a feltöltést nem engedélyezi (letiltja) ezáltal gyorsítja a letöltést?
Pl.: letöltés alatt:
A feltöltés: 50kb/s
A letöltés: 20kb/s
Ehelyett a program álltal így lesz:
Feltöltés 0kb/s
Letöltés 70kb/s (a feltöltési hozzáadódik a letöltésihez 20+50=70)
Olyan nincs, hogy a feltöltés hozzáadódik a letöltéshez.
Ha 3 Megabites interneted van, max kb. 370-380 KB/s a letöltési sebesség, a feltöltési pedig max 50 KB/s. Attól, hogy letiltod a feltöltést, még nem fogsz gyorsabban tölteni.
Ha valami lassan tölt, az lehet azért is, mert túl van terhelve a gép/szerver ahonnan töltöd. Ha torrentre gondolsz és lassan tölt, akkor az azért van, mert nincs elég ember aki feltöltse, vagy mások már használják annak az embernek a sávszélességét, és tőle töltenek.
nem fáljcserélhetek (gyengébbek kedvéért nem torrentezhetek), amúgy meg tudom, hogy mitől lehet lassú egy letöltés.......
erről a programról vagy lehet, hogy letöltésvezérlőről olvastam és le is lehetett volna töltenem csak tovább mentem és már nem tom, hogy hol volt.
volt egy leírás kb ez volt benne:
nem szószerint, de a lényeg az hogy: adott egy sebesség mondjuk 100kb/s ezt a modem két felé oszta le és feltöltésre pl.: 70kb/s feltöltésre és 30kb/s letöltésre oszta ketté,
na most ez a program valahogy a feltöltést letiltja így a fennmaradó 70kb/s nem fog 'elrepülni', hanem a letöltés sebessége fog kiegészülni, tehát 30kb/s+70kb/s=100kb/s
ui.: Ha lehet csak az írjon aki tud erről a progiról, vagy letöltésvezérlőről valamit!
"kérem a súlyosan értelmi fogyatékosak kíméljenek"
semmi okoskodást nem kérek, így is eléb sok faxágot kellet olvasnom.
Már bocs hogy közbe szólok de szerintem te vagy az aki nincs valamivel tisztában.
Egy internet kapcsolat letöltési és feltöltési sebességből áll vegyük pl a 1/512-es netet,a letöltésed így 130kb/sec körüli a feltöltés 60körül van , LEGJOBB esetben.. olyan nincs hogy azt a 60-at hozzáadjuk a 130hoz és így 190-el fogsz majd tölteni.
Vagy pl a szerver le van terhelve és csak 60-al tudsz letölteni miközben 20-al megy fel a cucc , egy programmal sem tudod azt elérni hogy azt a 20-at hozzáadja majd a 60kb/sec-hez vagyis így 80-ad lesz.
Vagy pl a diginél legnagyobb csomag 50/25 = 75megás net
lenne szerinted -.-
A több szálon való töltést meg felejtsd el, sok okos gyerek szokta irkálni a gamestar fórumba hogy ,,szedem 100-al 8 szálon" ami kb annyit jelent hogy ugyanannyi idő alatt jön le a cucc, csak leterheli vele a szervert így másoknak is lassabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!