100MB mit jelent, ha mobilnetről van szó?
Figyelt kérdés
Most rendelnek egy ilyet, de sajnos nem vagyok otthon a mobilnetben. Előre is köszi a válaszokat!!2012. szept. 4. 18:12
1/6 anonim válasza:
Azt hogy egy átlag 5 perces jutub video ~25MB (közepes minőségen), egy szöveges weboldal pár MB, képekkel már néhány MB, úgyhogy ebből láthatod, hogy nem a kánaánra fizettél elő. F@szbúkolni, mélezni jó.
2/6 anonim válasza:
telefonra vagy laptophoz mert nem mindegy ha telefonra akkor akkár elmegy de csak ha inkább wifizel, bár nekem is csak 100mb-om van de opera mobile-t használok olyan mint az opera mini
3/6 A kérdező kommentje:
telefonra kellene. csakis nehany emailt megnezesehez kellene, es csak a facebookot hasznalnam. kolis lettem Pesten es face-n beszelnek baratnommel. igy kitartana 1 honapig a 100 MB?
2012. szept. 4. 19:52
4/6 anonim válasza:
Csak ismételni tudom magamat: "F@szbúkolni, mélezni jó."
Ha nem kapsz csatolmányokat a leveleidhez, és tényleg nem szörfölsz, akkor kihúzhatja egy hónapig a keret.
5/6 A kérdező kommentje:
akarmennyit frissitem az oldalt? mert ugye csak igy latom, h jott e vmi:s am a telon fent van 1 kulon facebook app. ha meglesz az a 100MB -s net, akkor az a facebook app ingyenes lesz? vagy hasznaljam inkabb a face-t az opera bongeszoben?
2012. szept. 4. 21:01
6/6 anonim válasza:
Szia! Nem írtad, melyik szolgáltatónál vagy, mindenesetre nézz körül az ajánlataik között, mert vannak egyrészt külön fiataloknak szóló ajánlatok, másrészt olyanok, amikben a facebook akár ingyenes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!