Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 100MB-os mobilinternet adatfor...

100MB-os mobilinternet adatforgalom kb mennyit jelent?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 12:20
 1/7 MaXXeGee ***** válasza:
kb 3-5 db youtube-os videót :D (abból sem a 20 perceseket)
2012. jún. 27. 12:24
 2/7 A kérdező kommentje:
azt nem néznék..kb facebook, twitter, google, e-mail..ilyesmik,de csak ha nincs wifi, szoval ilyen napi 1-2 órán át kibírja 1 hónapig?
2012. jún. 27. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Operával bőven.
2012. jún. 27. 12:30
 4/7 A kérdező kommentje:
safari, de főleg alkalmazások, 3G-nélkül
2012. jún. 27. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak a céges email, meg a gmailem jön rajta, nem töltögetek appokat, nem youtube-ozok, nem netezek rajta, de kb 20án jön az sms, hogy kifutottam a keretből... Nekem ennyire elég. De kb ugyan olyan minden utána is mint előtte. 32 kbpsre korlátozzák a sebességet elvileg, ami emailezésre továbbra is pont ugyan olyan mint előtte. Ez Telenor.
2012. jún. 27. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Én emailt nézek, navi-t használok és szinkronizálok a telefonon, sose szoktam havonta 20MB fölé menni.

Mondjuk nem lógok a face-en és nem nézek videót...

2012. jún. 27. 13:03
 7/7 Pityeeesz ***** válasza:
Attól függ melyik szolgáltatónál. A tré mobilnál ha lenetezed csak sebességet csökkentenek, a vodánál meg ha kötsz bármilye nnet előfizut a fészbúk meg twitter nem számít bele az adatforgalomba. Így azért 100 mega elég sokmindenre elég.
2012. jún. 27. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!