Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom használni a...

Hogyan tudom használni a MOBILINTERNETet a Nokia C3-00 telefonomon, ha már a T-mobile-nál elő is fizettem a 100MB mobilinternetre?

Figyelt kérdés

Tehát van egy Nokia C3-00 telefonkészülékem, amin netezni akarok (Facebook, és gmail fiókomban levelek írása).

Van egy 30 napos mobilinternet előfizetésem a T-mobile-nál.

A problémám az, hogy amikor a menüben kiválasztom, hogy kezdőlap, vagyis netezni akarok, akkor két opcióm van:

1)WLAN

2)T-Mobile WAP (Ez lenne a mobilinternet? Kétlem, hogy ez ugyanaz.....)

Vagy az Internet menüponton belül válasszam a "Böngésző" menüpontot, ami elindítja az Opera Mini-t, és így már automatikusan a MOBILINTERNETet használja, és nem a T-Mobile WAP-ot?

2012. jan. 29. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A WAP lesz a mobilinternet.
2012. jan. 29. 22:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor:

Menü/Internet/Kezdőlap/T-Mobile WAP ...és akkor felhozza a

m.origo.hu oldalt, mint kezdőlapot, és akkor ez már mobilinternet lesz?

De eddig úgy tudtam, hogy a WAP és a Mobilinternet nem ugyanaz...

2012. jan. 29. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
valóban ,jól tudod, a wap az nem az internet,legalábbis nem az kell most neked
2012. jan. 30. 05:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor hogy tudom használni a már meglévő mobilinternetet a telefonomon, hogy ne kelljen hozzá számítógép? Ezt árulja már el valaki...mert már nincs ötletem. :(
2012. jan. 30. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!