Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehetnék híres youtuben?

Hogyan lehetnék híres youtuben?

Figyelt kérdés

Milyen videókat éri meg csinálni?

És mégis az egészet hogyan?:D

2012. szept. 2. 19:59
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
51%
Csontig alázod vagy porrá zúzod magad kb..
2012. szept. 2. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamihez értesz, vagy valami olyan dolgot tudsz felrakni amit még senki más, akkor van esélyed. Ha 0 feliratkozód/0 néződ van akkor senki sem fogja nézni a videóidat, mert sorrendben hátul van. Nyilván minden ember az első pár oldalt nézegeti. Ha néhány videóval elérsz 100-200e nézettséget,és azoknak egy része fel is iratkozik a csatornádra, akkor onnantól már mindegy mit raksz fel, nézni fogják. Na meg a youtube partnerség. 1000 feliratkozó/500 000 össznézettség alatt szinte semmit sem fizet/nem éri meg partnernek lenni.Ja és egy jó tanács: Ne magyaroknak szánd a videóidat, mert úgy nem fogsz elérni semmit. Vannak kivételek, de mondok egy példát: Tapasztalatból tudom, hogy egy angol ill angolul beszélő tizenéves gyerek azonnal kinyomja azt a videót amiben nem az ő nyelvén beszélnek. Lehet ez minőségi is..Ja, és figyelj hogy ha olyan zenét raksz a videó alá, tilthatja a youtube. Ezeket csak tapasztalatból mondom, 1éve hagytam abba időhiány miatt.
2012. szept. 2. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyanokat amik viccesek (smosh, meg azok a csavok akik mindent megesznek), vagy erdekesek, esetleg a velemenyedet mondod el bennuk, mint a videobloggerek (pl. xfluffypunkx vagy JennaMarbles)

Ja es tobb sikerrel jarsz, hogyha angolul probalkozol, mivel azt a legtobb ember erti, es maga az oldal is angolul van. Valamint jofejebbek is a kulfoldiek.

Lattam pl. parodiakat magyarul, es nem voltak rosszak, de nem is annyira szuperek, es szinte mindenki azt kommentelte, hogy mennyire sz@r.

Ellentetben azzal mikor lattam egy hamiskasan eneklo lany videojat, es ott meg egy csomo kommentelo dicsergette, biztatta.

Hogyha videoblogot csinalsz es 15 ev alatt vagy akkor hazudj a korodrol, vagy csak szimplan ne mondd meg, mert akkor nem vesznek komolyan, legyel akarmilyen okos is. Foleg ha magyarul csinalnad oket. De angolul tehetsz egy probat.

Fiu vagy vagy lany?

2012. dec. 19. 02:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok. En arra gondoltam hogy horror jatekokkal jatszani es venni webcameraval hogy ijedek meg stb.
2012. dec. 19. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt is szeretik, Toby, PewdiePie meg a Herby csinal ilyeneket. :)
2012. dec. 29. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!