Hogyan lehetnék híres? Nem akarok semmilyen vetélkedős baromságot, mert az hülyeségnek tartom! Mondjuk YouTube karrier. De azon belül mi?! Milyen videók? 14/F
YouTube karrier :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezt miért nem a Humorba írtad be? Legalább egy vicces beírás lenne ott.
Miért akarsz híres lenni? Ezt a kérdést jól kell tudnod megválaszolni magadnak. Ha azt akarod, hogy nyomod maradjon a világban, hogy valami olyan dolgot alkoss, ami akár túl is él téged, akár csak úgy, hogy változást hoz mások életében, akkor nézd meg mi érdekel, mihez van tehetséged, és csináld.
Ha önző oka van, holmi érzelmi örömforrás keresése, akkor meg úgysem fog hosszútávon örömet okozni a „hírességed”, ha tudod, hogy nincs mögötte valós teljesítmény, tartalom, tehát ebben az esetben is célszerű megkeresni azt az utat, amiben valódi oka van annak, hogy mások hallgatnak rád, figyelnek rád, felnéznek rád.
Énekben nem tudom hogy jó vagyok e...bár ének órán azt mondja a tanár hogy jó hangom van.
Hát célom az hogy felnézenek rám meg hogy olyat alkossak mint pl Justin Bieber persze nem ugyan azt amit ő... valami más..
Nem tudom hogy kezdjek neki?!ha énkelés akkor hogyan milyen műfaj vagy mi?!
Énekben nem tudom hogy jó vagyok e...bár ének órán azt mondja a tanár hogy jó hangom van.
Hát célom az hogy felnézzenek rám meg hogy olyat alkossak mint pl Justin Bieber persze nem ugyan azt amit ő... valami más..
Nem tudom hogy kezdjek neki?!ha éneklés akkor hogyan milyen műfaj vagy mi?!
Hát irodalmi karriért biztos nem akarok :D
Nos valaki tudna adni tanács még?
Hogy az éneklés hogyan kezdjem el vagy valami más dolgot?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!