Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Win XP - Hogy csinaljam meg a...

Win XP - Hogy csinaljam meg a netet?

Figyelt kérdés

Hogyan kene működésbe hozni a netet?

A helyzet: jon kábelen diginet, bemegy tplink routerbe( mar sugároz szóval ezzel nincs baj ) a router lankabellel össze van kötve pc vel. a pc nem erzekeli a netet vagy csak én nem tudom hogy kene működésbe hozni ( win XP Prof SP3 2001-2 ENG ) megpróbáltam USB wifit bedugni gépbe de nem erzekeli mint hardver(bocs, legelőször amikor bedugtam igen, utána nem). (ism.: a router működik , sugarozza a netet ).

Hálózati driver felépítve van USB szinten működik mert telefont engedi ha bekötöm.

Amit el kene erni: Hogy vagy a LAN kábelen keresztül vagy wifit keresztül tudjak netezni.

A szöveget telefonrol írtam azért gagyi.

Köszönöm ha végig olvastad és válaszolsz is zöld kéz lesz a jutalma minden használható válasznak (pirosat nem adok)

Balfék Win XP user.

Légyszives úgy valaszoljatok mint egy nagymamanak mert ebben a témában annyira vagyok otthon főleg h most raktam fel először az XPt.

2012. aug. 27. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha router be van állítva(márpedig ezt mondtad), és minden a megfelelő helyre van bedugva, akkor valószínű, hogy xp telepítés után nem raktad fel a hálózati eszköz illesztőprogramját. Ezt legegyszerűbben az alaplap gyártó oldaláról lehet letölteni(ha pci lan kártya van, akkor annak a gyártói oldaláról).

Nézd meg az eszközkezelőt hogy van e sárga felkiáltójel hálózati kártyánál.

2012. aug. 27. 12:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen van, es ha azt mondom hogy intel 82567v-2 gigabit akkor jo helyen jarok? Ez az ethernet kontroller ( SIW ben neztem meg ) es ugyan ez a kerdojel van a network kontrollernel is. Ha ezzel ebbol ki lehet kovetkeztetni hogy mit kell letoltenem akkor tudnal kuldeni egy linket?

ja es koszi kapsz egy zold kezet :D

2012. aug. 27. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt próbáld meg, el kell fogadni a feltételeket(I accept the terms in the license agreement).

2012. aug. 27. 14:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, már csak valahogy át kell varázsolni a másik gépre, addig leírod ez mit is fog egészen pontosan csinálni?
2012. aug. 27. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez a hálózaki kártya illesztőprogramja, ez ahhoz kell, hogy a windows használni tudja a hálózati kártyát.
2012. aug. 27. 14:27
 6/9 A kérdező kommentje:
most raktam at, izguljunk :P
2012. aug. 27. 15:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Siker! Ezt mar a nagy geprol irom, csak az a baj hogy se hang nincs se magyar nyelv se magyar billentyuzet de ezzel mar nem farasztalak, koszonom szepen, tovabbi szep napot
2012. aug. 27. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Hangnál ugyanez a helyzet, driver kell neki, de a a nyelvet ha jól tudom xp-ben nem lehet telepíteni, úgyhogy az marad angol(magyar nyelvűt kellett volna telepíteni).
2012. aug. 27. 15:22
 9/9 A kérdező kommentje:
A hang már készülőben van, a billentyűzet sikerült, a nyelv pedig marad. Köszi mégegyszer :)
2012. aug. 27. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!