Mi a baja a router-emnek?
Szóval van egy TP-Link TL-WR740N Router-ünk eddig tökéletesen működött ma viszont kb 7-x elment a WIFI sőt volt amikor az asztali gépen is 40 megabit letöltési sebesség helyett 3 megabit volt. Az unokatestvéremnek is ilyen router-e van és neki lassan 1 hete ezt csinálja. Azt monja, hogy azóta amióta volt egy nagyobb vihar de akkor az enyémnek semmi baja nem volt ma kezdett el sza**kodni.
Valaki valami ötlet? Nagyon zavaró tekintve, hogy ma már 5x reboot-oltam a router-t 2x pedig visszaraktam az egészet gyárira és újra beállítottam de max 40 perc és újra elromlott...
Wi-Fi csatorna váltás, ha nem válik be firmware frissítés.
Bővebben: [link]
Passzolok. A TL-WR740N szinte mindegyik hardver verziója támogatja a linux alapú DD-WRT firmware -t. Ha nem sajnálod, hogy így bukod a garanciát, akkor megpróbálhatsz egyet.
Ezek a firmware -es stabilitásba és állítási lehetőségekbe messze felülmúlják a gyáriakat.
Innen tudod leszedni a legújabb verziót:
ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2012/07-20-12-r19519/
Így tudod feltenni rá:
Hát megpróbálom.
Köszi a segítséget :)
Hát majdnem 45 perce van rajta az új firmware és eddig jó :)
Remélem így is marad! :D
Köszönöm még egyszer! :) Ment a zöld pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!