Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Én nem értek hozzá valaki...

Én nem értek hozzá valaki segítene? (wirelles router probléma)

Figyelt kérdés

Nagyon kérem segítsen valaki!!

a wifi működik az összes laptopon, itthon kifogástalanul. Viszont a telefon nem képes kezelni (kapcsolat aktív, de nem hoz be semmit)

továbbá az asztali gép (amihez csatlakozva van)a kezdőlapon kívül semmit nem hoz be.. azt írja, hogy nincs, vagy korlátozott kapcsolat. Mikor fel akarom telepíteni a routert, a varázsló ellenőrizné a kapcsolatot, ugyanez a szöveg, továbbá, hogy ellenőrizzem hogy a DHCP server engedélyezve van-e. Ezt hol tudom megtenni?

honnan tudom meg a mozillában használható kezelőfelületnek a címét? ipconfig-nél található címet nem hozza be..

Mit csináljak?

2012. aug. 23. 19:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Router típusa: Tp-link WR741ND
2012. aug. 23. 19:26
 2/3 P.O.C. ***** válasza:
Valami az érintkezéssel lehet. Gondolom a géped vezetékesen csatlakozik a routerhez. Ellenőrizd a kábelt dugd át egy másik portba.
2012. aug. 26. 05:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem segít.. :/ lehet kipróbálom egy másik kábellel
2012. aug. 26. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!