Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Router probléma?

Router probléma?

Figyelt kérdés
Vettem egy tp-link wr740n típusú routert, de nem akar működni. A 192.168. 0.1 quick setupot is lefuttattam, többször is restartoltam a routert de így se akar működni. Ha a CD-n lévő telepítést választom akkor a legvégén ezt a hibát írja ki: [link] A mac adressbe is mindent beírtam, klónoztam is a címet de így se akar működni. Mi lehet a probléma? (Dinamikus az IP-m)

2012. aug. 19. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyomd meg a RESET gombot minimum 5 másodperc időtartamra. Csináld végig újból a Quick setup-ot. A MAC Address-be nem kell semmit beírni. A CD-t meg felejtsd el!

Ha a Quick Setup - MAC Clone beállításhoz érsz, akkor válaszd a felső (Yes, I am connected by the main computer (clone MAC address)) opciót, klikk a Clone MAC Address gombra, majd a Next gombra. A titkosításnál válaszd a WPA/WPA2 - Personal(Recommended) lehetőséget. Írj be egy 8 karakternél hosszabb jelszót, a vezeték nélküli csatlakozásnál majd ezt a jelszót kell megadni.

2012. aug. 19. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Bocsi azt elfelejtettem, hogy RESET után indítsd újra a routert.
2012. aug. 19. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!