Facebookon van 1 srác, aki nem ír vissza soha, mit írjak amire biztos visszaírna?
3 éve egy osztályba jártam vele,nem voltunk túl jóban,de mégis jóban akarok vele lenni.Írtam neki többször facebookon,de semmi.Pedig tök normálisan írtam neki,nem volt nyomulós meg ilyesmi.Elolvassa amit írok de nem nagyon érdekli.
Tudom azt írnátok,hogy hagyjam,úgyis sz¤rik rám,meg minden,de én mégis jóban akarok lenni velem,akármit írok nem válaszol.CSAK haverkodni szeretnék.
Hogy csináljam?
17/L
1.,nem akartam párkapcsolatokhoz meg ilyesmikhez írni,mert nem pasimnak akarom.
2.,de még annyira se válaszol,hogy hogy vagy?
Hát ha csak haverkodni szeretnél, akkor ne ragaszkodj ennyire hozzá, havert lehet találni bárhol... de ha szerelmes vagy belé, akkor nehéz leszállni róla.
Lehet, hogy nem túl szocializált, és még interneten keresztül se tud emberekkel kommunikálni.
Lehet, hogy semmibe néz téged, mert van barátnője, és akkor minek foglalkozzon más lánnyal.
Lehet, hogy csak úgy simán van jobb dolga, minthogy veled beszélgessen.
Lehet, hogy nem preferálja a Facebook beszélgetést, a valós életbeli kommunikációval szemben.
Így hirtelen ennyi, de hát te jobban ismered a srácot, mi pedig egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!