11/23 anonim válasza:
Az 5ös nagyon jól írt! ..egy normális ember szrni meg fürödni jár a fürdőszobába, nem fotózkodni, főleg nem napszemüvegben..
12/23 anonim válasza:
Én csak három hónapig bírtam, a napi 20-30 email kikészített. Ismerősök ismerőseinek a boldog ősei, ki a fene tudja, még kicsodák meghívói. Elég volt, kiléptem.
13/23 A kérdező kommentje:
Én nagyon utálom...Nemcsak időpocséklás, de szerintem tönkre teszi az ember lelkivilágát...Néha depressziós vagyok tőle...
2012. aug. 16. 14:53
14/23 anonim válasza:
Az tény, hogy sokkal nehezebb pl. egy szakítás. Csak úgy tudnál továbblépni az illetőn, ha többet nem hallanál róla, de így, hogy van ez a f.stalicska, ki bírná megállni, hogy néha lopva rápislantson a profiljára? És ott persze többnyire olyan dolgokat lát, amitől rossz kedve lesz... Nekem legalábbis ez okozza a legnagyobb krízist.:) Amúgy én se használom semmire.
15/23 anonim válasza:
Utálom,de nagyon is!Mikor meghallom,hogy "Facebook",kiráz a hideg,rosszul leszek.
Le is irom egy mondatban,hogy miért:Mert olyan mocskosságok vannak rajta,hogy az nem emberi,és sok baromság,melyeket a nemnormális barom emberek toltottek fel rá.Ezért!
UI:Nincs,és nem is lesz Facebook.Ahogy én hivom:Bleeeeeebook
16/23 anonim válasza:
nem, mert tök jó, tudod tartani a kapcsolatot az ismerőseiddel, akikkel élőben nem nagyon találkozol, valamint ingyenesen beszélsz velük, nem telefonálgatsz
17/23 anonim válasza:
Ez is a Facebook! Többek között ezért (is) utálom, de a házaspár sem éppen IQ bajok.
Egy fiatal anyuka felháborodott a Facen küldött pedofil képen, de sajnos ezzel ő is megosztotta másokkal. És most ki ellen nyomoz a rendőrség? Na nem az ellen, aki feltöltötte, még mit nem! Az anyuka ellen, aki felháborodott rajta! Hát persze, ABSZURDISZTÁNBAN nem a bűnösöket szokás üldözni...
18/23 anonim válasza:
8-as vagyok. Miért kellet lepontozni? Azért mert nincs Facebookom?
19/23 anonim válasza:
Csak tipp, én nem pontoztalak le, de biztos azért, mert szóközt hagytál a pont előtt. Sok helyen ezért halálbüntetés jár.
20/23 anonim válasza:
Ha tényleg ezért pontoztak le akkor könyörgöm, ha véletlenül félreírok valamit azért nem kell lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!