Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utáljátok az iwiwet, és...

Miért utáljátok az iwiwet, és miért istenítitek a facebookot? -. -"

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Az iwiw-et elsősorban szerintem azért, mert egy jó oldal volt, "hivatalosabb" mint a myvip, és amikor bejött az fb egyből elszúrták az egészet és pocsék lett. Az iwiwnek nem ez volt lényege. Az fb azért jó mert könnyebb kapcsolatot teremteni, van chat, és ha épp nem is beszélgetsz el tudod magad foglalni az alkalmazásokkal. Az sokkal tiniközpontúbb. Az iwiw megcélzott köre a felnőttek voltak elsősorban, aztán azt hitték hogy hú de jól újítanak, de nem jött össze. Érthető amit írtam?
2011. okt. 30. 16:53
 2/5 A kérdező kommentje:
De az iwiwen is van chat és alkalmazások! Egyébként köszi a válaszod, értem.
2011. okt. 30. 16:55
 3/5 ava87 ***** válasza:

Amikor az iwiw-en lett chat, én már rég nem is használtam, ez viszont arra nem volt elég, hogy "visszacsábítsanak", főleg, mert ez nem egyetlen emberen múlik.

Akkor pártoltam át a facebook-ra, amikor ott már a legtöbb ismerősöm fent volt. Mármint korábban is fent voltam, csak nem nagyon használtam, de amikor már nagyjából mindenkit el tudtam érni ott, akkor nem bajlódtam az iwiw-vel.

Egyszerűen vacak volt a rendszer, sok volt az üresjárat, bizonyos dolgok nagyon körülményesek voltak. Vagy pl. ott volt az iwiw-nek az a hülyesége, amikor üzenetem jött. Nem kimondottan az az oldal volt, ami az embernél egész nap nyitva van (mint említettem, akkor még nem volt rajta chat), így sokszor az e-mailemen hamarabb láttam, hogy írtak nekem. Én kimondottan dühös voltam, amikor a mailből annyi derült ki, hogy "Tamás üzenetet küldött neked" (szerintem az átlag magyar állampolgárnak legalább 5 Tamás nevű ismerőse van), de sem az, hogy mégis melyik Tamás, sem az, hogy mi a frászt írt. Felmentem megnézni, erre kaptam valami idióta körlevelet. Na ezért tényleg érdemes volt felmenni. Szóval az ilyen apróságokkal idegelt halálba az iwiw anno, amik így egyesével nem nagy dolgok, de összeadva már sok volt.

A Facebook-ot egyszerűen nekem kényelmesebb használni, némileg a funkciója is más, mint anno az iwiw-é volt, ezen kívül sokkal dinamikusabb is.

Különben nem "utálom" az iwiw-et, csak már nem használom kb. két éve. A Facebook-ot meg pláne nem "istenítem", szimplán csak használom. Egy eszköz, nem több.

2011. okt. 30. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én jobban szerettem az iwiw-et, az eredeti formájában, amíg nem volt facebook koppintás. Nyugisabb volt, nem kellett üzenőfalon nézegetni az emberek önreklámját, annak az ismerősömnek böngésztem az adatlapját, aki valóban érdekelt, bárkit meg lehetett találni. De mióta pont ugyanolyan lett, mint a facebook, eléggé kiábrándultam. Ráadásul miután az fb-re pártolt minden ismerősöm (úgy hogy törölte is magát iwiw-ről), kénytelen voltam az árral sodródni, hisz a lényeg, hogy kapcsolatot könnyen tudjak tartani azokkal, akikkel szeretnék. Ha meg már mindkét oldal szinte egyforma, sok mindenben az fb tényleg praktikusabb, könnyebben kezelhetőbb, átláthatóbb.
2011. okt. 30. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert lassú, és ugyan az mint a Facebook.
2011. nov. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!