Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti is utáljátok a facebookot?

Ti is utáljátok a facebookot?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?

2012. aug. 16. 09:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nem utálom, csak haszontalannak tartom.
2012. aug. 16. 09:34
 2/23 anonim ***** válasza:
nem
2012. aug. 16. 09:34
 3/23 Antimod ***** válasza:
Nem utálom, de nem változna meg az életem, ha egyik pillanatról a másikra eltűnne. Talán ha kéthavonta felnézek oda.
2012. aug. 16. 09:44
 4/23 anonim ***** válasza:
Azt a részét utálom, hogy ha van valami kérdésem és kiirom, le se szrják, de a demotiválókat, idézeteket nyomatják..(erre mondjuk itt ez az oldal, hogy kérdezzek) sok embert függővé tesz...
2012. aug. 16. 09:49
 5/23 anonim válasza:
95%
Igen, lehet nagyon gyerekes vagyok, de egyszerűen feldühít, hogy már mindenki ott éli az életét! Azt hiszem maradi is vagyok meg túlságosan magamra veszem, de nem értem, miért lett ennyire az életünk része és egészségtelennek tartom, mintha "1-2" ember teljesen meg lenne huzatva, valamint szerintem itt jön elő, hogy igazából milyen sok ember önimádó, nárcisztikus, egoista! Pl. nem tartom élethűnek azt, amikor valakit épp megbüntettek a rendőrök, mérges és neki az a legelső gondolata, hogy ezt kiírja FB-ra (egyik ismerősöm). Nem tartom normálisnak azt, hogy valaki kiírja, hogy milyen jó a buli, hiszen ha annyira jó, hogy lenne ideje FB-al foglalkoznia. Azt meg az emberi butaság legnagyobb bálványának tartom, hogy valaki veszi a fáradságot és addig kattintgatja a saját telefonját, míg a tükörben kellő pózból letudja kapni magát meg a kacsaszáját... Ne haragudjatok, de úgy érzem ezt soha nem fogom felfogni, hogy lehet ilyet csinálni, miért érzünk erre késztetést, hogy kezdődött ez el... De hozzászólásokat én is szívesen fogadok, mert alapjáraton nyitott vagyok, ha valaki tud olyat írni, amivel ezt tényleg megtudja magyarázni, ám legyen! S... még eszembe jutott valami, persze ez is a saját szubjektív véleményem... Emberek vagyunk és nagyon esendőek tudunk lenni, ezzel előzném meg az olyan reakciókat, hogy "az igaz szerelmet nem lehet tönkretenni", de tönkre lehet és erre igencsak nagyon kitűnő a FB. Értem én, hogy sok ember mondja, hogy hasznos, de Istenem, ami fontos volt, Myvip, Iwiw, FB meg egyéb nyalánkságok előtt is megtudtuk oldani! Ez is az ember elkényelmesedésének egyik formája!
2012. aug. 16. 10:12
 6/23 anonim ***** válasza:
Nem használom, nem is foglalkozom vele, nincs akkora szerepe sem az életemben, hogy egyáltalán érzelmeket tápláljak iránta.
2012. aug. 16. 10:16
 7/23 anonim ***** válasza:
Én azért utálom, mert állandóan kiírogassa, hogy éppen mi a rekes lóf*szt csinálsz. Még csoportokban is van olyan, hogy jelzi másoknak, hogy láttad-e a posztját. Simán lenyomoznak vele akárkit.
2012. aug. 16. 10:32
 8/23 anonim ***** válasza:
Nincs Facebookom(13 éves létemre) és nem is érdekel az egész .
2012. aug. 16. 10:34
 9/23 anonim válasza:
Akkor megtudhatom ezek szerint, hogy kinézett meg engem? Ez hogyan lehetséges?
2012. aug. 16. 10:44
 10/23 anonim ***** válasza:
Értőolvasás. Nem arról beszélt, hogy ki nézi meg a profilodat. Ezt nem lehet sem most, sem később az oldalon megnézni.
2012. aug. 16. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!