Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a velemenyetek a Ten...

Mi a velemenyetek a Ten Dollar Click es a Neodollar oldalakrol?

Figyelt kérdés

Ma regisztraltam mindkettore. Meg eri ezekkel foglalkozni? Fizetnek rendesen vagy hogy van ez?

A Neodollarnal csak 500$ utan utalnak es egy nap 6$ lehet osszeszedni, ha ''free member'' vagy, tehat az azt jelenti, hogy egy honap alatt osszegyul 180$ ket honap alatt 360$ 3honap alatt 540$. Ha minden igaz harom honap utan kerhetnem, hogy utaljak at az 540 dollaromat. De ha fizetek 89$ akkor kapok egy csomo bonuszt meg minden felet. En ugy erzem, hogy ezek atveresek..Mi a velemenyetek?

Vagy ha tudtok jobb oldalokat ahol jobban megeri osszatok meg velem is:)

2012. aug. 15. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy nap 6 a maximum, soha nem tudsz annyit összeszedni. Annyi pénzt, hogy kifizessenek, kb 2-3 év alatt tudnál összeszedni, ha nem regisztrálnak alád, ÉS nem fizetik ki őket (mert a bonust is csak akkor kapod meg). Felejsd el.

(Ha pedig tudnék jobb oldalt, tuti nem mondanám meg)

NINCSINGYENEBÉD

2012. aug. 16. 00:08
 2/6 kisnemes válasza:

Én tudok jobbat, meg is osztom veled szívesen!

Egyébként nagyon magas a kifizetési limit. Ezt biztosan nagyon nehéz elérni - emiatt érzek benne átverést.

2012. aug. 16. 07:04
 3/6 boyka86 válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=1Us1J9B6flM tessék,aki még nem ismerné,annak csak ajánlani tudom
2012. aug. 16. 09:30
 4/6 anonim válasza:

Szerintem nem te kaszalsz hanem masok es ezzel csak idot pocsekolsz.

En is voltam regisztralva a Neobux es ClixSense oldalakra de honapokon at nem sikerul osszeszednem semmit pedig minden erromet bele adtam, es mikor kigyult az arany amirol te is bezelsz akkor egyebb kifogasok voltak.Ezek az oldalak mas erdekeit es celjaikat szolgaljak de a te erdekedben probalkozz valami hasznossabbal, mert ezzel csak az idodet pazarlod.

Sajat tapasztalat alajan mondom!

2012. aug. 17. 16:29
 5/6 boyka86 válasza:

Drága barátom kérlek nevezd meg azt akinek szól a hozzászólásod!

Köszönöm

2012. aug. 18. 21:06
 6/6 Alibaba15 válasza:
Nekem az elso ilyen oldalam a neobux volt! Ket dollar a kifizetesi limit. Szoval elkezdtem gyujtogetni, 3 nap alatt osszejott a ket dollar. Gondoltam elsonek a minimumot a ket dollart gyujtom ossze, majd kifizetest kertem! Nem telt bele fel oraba de mar a penz a paypal szamlamon volt. Szerintem nem atveresek. Sokan azt mondjak atveresek, de csak mert nem tartjak be a szabayokat, ket accountot nyitnak stb stb. A ten dollar oldalrol nincs tapasztalatom, de vannak kifizetesi bizonylatok az oldalon.
2017. ápr. 4. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!