Mi a véleményetek ezekről az oldalakról? twitter, myscape, facebook, iwiw, hi5, myvip, baratikor
Mennyire fontos nektek, hogy fent legyetek egy ilyen oldalon?
Mit szerettek benne?
Mit nem szerettek benne?
Szerintetek miért használják ennyien?
Van e hátulütője/előnye?
Mennyi időt töltötök el egy ilyen oldalon egy nap?
Nekem személy szerint egyáltalán nem fontos, hogy fent legyek bármelyiken, mert én nem divatból vagyok fent hanem az eredeti céljára is használom ezeket siteokat. Nem tartom elég testreszabhatónak a magyar közösségi portálokat ezért inkább külföldieken vagyok fent pl.: MySpace, Twitter.
A Myspace-t már kitalálhattad, azért szeretem mert egy egyszerű kódsorral minden olyan lesz amilyen nekem tetszik. A Twitter az sajnos már nem annyira ilyen testre szabható de ez nem is baj, a bejegyzések helyettesítik ezt a bakit + szeretem olvasgatni a kedvenc sztárjaim írásait.
A Facebookot még nem próbáltam remélem majd egyszer eljutok odáig.
Hmm..Miért nem szeretem a MyVip-et,IWIW-et?
Mert ezeket a portálokat mindenki idegesítő körlevelek küldésére használja, valamint társkeresésre(az utóbbi nem is lenne baj ha nem írna nekem egy 12 éves kis csaj hogy ő így meg úgy akar velem összeismerkedni). Ezenkívül szerintem teljesen logikátlan az egész MyVip. Ha egyszer megadtam azt, hogy én tegyük fel 22 éves Vanda nevű nőkre szeretnék keresni akkor miért ugrik be nekem a szűkítés ablak.
Ezeken kívül azt is utálom, hogy akaratom ellenére kell azt megtudnom, hogy hány kapcsolat van, hány felhasználó...
Röviden ennyi a véleményem bár az utolsó soraim inkább a MyVipre vonatkoznak.
hey én pont nemrég regisztráltam twitterre- még ki kell ismernem :P
és nyár óta fent vok facebook on is --am ez a kedvencem(sok lehetőség van:lehet kommizni, vicces teszteket kitölteni majd az eredményt ki rakni h mások tudjanak irni hozzá....stb)
myvip: hát mostanában nem szoktam fellépni kedem unni!
a többit is kipróbáltam de most 1enlőre csak ezeket használom
jah és még kíváncsi vok a myspace re is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!