Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Vaterán miért nem tudok...

A Vaterán miért nem tudok licitálni?

Figyelt kérdés

Felregisztráltam a Vaterára, és amikor szeretnék licitálni ezt írja ( mit csináljak):

Sajnos biztonsági okokból jelenleg nem adhat le további liciteket, illetve nem vásárolhatja meg a terméket.

Ennek az alábbi okai lehetnek:

Túl magas összeggel kíván licitálni

Túl sok eladótól kíván egyszerre vásárolni

Túl sok vagy túl nagy értékű terméket kíván megvásárolni

Ahhoz, hogy korlátozások nélkül használhassa a Vaterát, szerezzen pozitív értékeléseket jelenlegi partnereitől, vagy váljon teljes jogú felhasználóvá ide kattintva!

2012. aug. 12. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

"vagy váljon teljes jogú felhasználóvá ide kattintva!"

hát ez elég egyértelmű szerintem.

2012. aug. 12. 19:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké, de ott kérik a bankszámla számot meg hasonló adatokat! Ezzel nincs is gond, de le van írva hogy a nem ellenőrzött felhasználók, (de regisztráltak) használhatják a licit lehetőséget, ezért nem értem hogy miért nem tudom! Mert fel vagyok regisztrálva, csak nem küldtem el a bankkártya adatomat ( de az mindegy is mert az már a teljeskörű)
2012. aug. 12. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!