Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vaterán szeretnék ruhát...

Vaterán szeretnék ruhát venni, hogy kell licitálni?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt azt, hogy van egy kikiáltási ár, és van egy fix ár. Pl. Egy ruhácska kikiáltási ára 900 ft, fix ára 1300. Ha én licithez beírom hogy 1300 akkor azt automatikusan annak veszi hogy 1300- ért megveszem azonnal, vagy ha valaki licitál mondjuk 1000-et, akkor a vatera automatikusan a nevemben rá licitál?

Remélem érthető volt amit kérdeztem :)

2010. febr. 11. 01:02
 1/2 anonim válasza:
Ha te 1300-at írsz be, akkor vége a licitnék, más már nem licitálhat rá. Viszont ha nincs fix ár, csak kikiáltási ár, akkor van olyan amire gondolsz. Mondjuk valaki megadja a 900ft kikiáltási árat, de te úgy gondolod, hogy 1500ft ér meg neked, akkor a gép csak a 900ft+ a licitlépcső (legyen mondjuk 50ft, ezt az eladó állítja be), vagyis 950ft fog kiírni. De ha valaki licitál rá, simán csak a következő licitlépcsőt adja meg(ugye akkor 1000ft lesz összesen ebben a példában), akkor már 1050 ft fog kiírni a gép és a te neved kerül felülre. Ez egészen a te legmagasabb licitedig így megy. Remélem sikerült jól leírnom :)
2010. febr. 11. 06:02
 2/2 anonim válasza:
Még mindig én: a te legmagasabb licitedet senki nem látja, sem a másik licitáló, sem az eladó.
2010. febr. 11. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!