Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SOS! Hogy tudok Vaterán...

SOS! Hogy tudok Vaterán licitálni?

Figyelt kérdés

Gondolom bagatel kérdés azoknak akik napi szinten aukciós oldalakat bújnak, de Én még soha nem próbáltam. Mi kell hozzá, mit kell tennem?! Köszönöm előre is a kedves segítségeteket. Az alábbi cuccot néztem ki egyébként:

[link]

2009. nov. 2. 12:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Jah. És számlaszámot nemigen akarok megadni, vevőként ugye nem kell? Nem akarok semmilyen nagyon személyes információt kiadni...
2009. nov. 2. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenképp kell telefonszám, a tisztességes emberek védelmében. Ha nem kéne, akkor nem lehetne ellnőrizni, hogy nem egy csaló szélhámos regisztrál-e, aki aztán ellenőrizhetetlenül lelép ha baj van. Én örülök, hogy legalább egy ilyen minimális védelem be van építve.

Ha regisztráltál, akkor már minden megy magától, egyszerűen rányomsz a licitáljon gombra, és az automatikus licitlépcsővel növelve immár te nyered a versenyt - amíg valaki ugyanezt meg nem teszi.

Megteheted azt, hogy beírsz egy nagyobb összeget, mondjuk 10000 forintot, akkor is csak a licitlépcsővel növeli, de ekkor automatikusan addig növeli a tétet, amíg el nem éri a 10000-et, azaz ha valaki túllicitál, akkor nem kell személyesen licitálnod, a rendszer megteszi helyetted.

Jelen pillanatban a cucc egyébként 4321 forinton áll.

2009. nov. 2. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:

mér kéne megadni a számlaszámod?

az eladónak kell megadni ha utalással fizetsz neki

2009. nov. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!