SOS! Hogy tudok Vaterán licitálni?
Gondolom bagatel kérdés azoknak akik napi szinten aukciós oldalakat bújnak, de Én még soha nem próbáltam. Mi kell hozzá, mit kell tennem?! Köszönöm előre is a kedves segítségeteket. Az alábbi cuccot néztem ki egyébként:
Mindenképp kell telefonszám, a tisztességes emberek védelmében. Ha nem kéne, akkor nem lehetne ellnőrizni, hogy nem egy csaló szélhámos regisztrál-e, aki aztán ellenőrizhetetlenül lelép ha baj van. Én örülök, hogy legalább egy ilyen minimális védelem be van építve.
Ha regisztráltál, akkor már minden megy magától, egyszerűen rányomsz a licitáljon gombra, és az automatikus licitlépcsővel növelve immár te nyered a versenyt - amíg valaki ugyanezt meg nem teszi.
Megteheted azt, hogy beírsz egy nagyobb összeget, mondjuk 10000 forintot, akkor is csak a licitlépcsővel növeli, de ekkor automatikusan addig növeli a tétet, amíg el nem éri a 10000-et, azaz ha valaki túllicitál, akkor nem kell személyesen licitálnod, a rendszer megteszi helyetted.
Jelen pillanatban a cucc egyébként 4321 forinton áll.
mér kéne megadni a számlaszámod?
az eladónak kell megadni ha utalással fizetsz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!