Vaterán hány másodperccel az aukció vége előtt kell licitálni, hogy én legyek az utolsó, de még ne fussak ki az időből?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 22:27
1/5 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani, minél később a végét lődd be.
De megelőzhetnek bármikor ez a szerencsén is múlik.
2/5 anonim válasza:
Az attól függ, hogy az eladó hogy kéri. Kérheti azt is, hogy az utolsó licit után automatikusan hosszabbodik 5 perccel a licit és akkor bukta van...
3/5 anonim válasza:
Szia! Épp így nyertem meg egy aukciót egy hete.
Attól függ, mennyire gyors a neted! Mi 10 másodpercről indulva kattintottunk a terméklapon a licitálás gombra, számoltunk vissza magunkban, és amikor 2-höz értünk, akkor nyomtunk rá a licitálás elküldésére.
A licittörténetben 1 másodperccel a vége előttinek írta a mi licitünket :)
4/5 anonim válasza:
Leírom még egyszer. Attól függ, hogy az eladó hogy kéri...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, próbálkozom! Ezek olyan aukciók voltak, hogy az eladó nem kért meghosszabbítást, mert pont azzal szívtam meg sokszor, hogy túl későn nyomtam (kb 15-20mp-cel előtte) és már lejárt az aukció, mire a licitem eljutott a rendszerig. De még olyan aukcióknál is jártam így, ahol én lettem volna az egyetlen licitáló (1FT) Úgy látszik lassú a böngészőm:( Sokszor meg, ha 30-40mp-cel előtte nyomtam, akkor valaki rám licitált még pont az utolsó pillanatban.. Meg kell dolgozni ezekért a vaterás dolgokért rendesen :D
2012. ápr. 6. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!