Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnám növelni a Wifi...

Hogy tudnám növelni a Wifi jel erősségét?

Figyelt kérdés
Vettem egy TP-linkes routert amivel ezidáig kábeles netet használtam. De most muszáj vagyok wifit használni, és kib@szott sz@r..... Itt van tőlem 5 méterre és gyenge a jel, az online játékokról ne is beszéljünk mert játszhatatlanná váltak. Van valami amivel erősebb jelet/gyorsabb netet tudnék teremteni ?
2012. aug. 10. 00:46
 1/3 SimkoL ***** válasza:
2012. aug. 10. 00:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Húzz alufóliát egy tányérra.
2012. aug. 10. 01:00
 3/3 anonim ***** válasza:

én amikor a szomszégbol loptam a netetet akkor

csináltam 1 terelöt

C alaku colt

gabona pelyhes dobozbot szét vágtam calakot formáztam belöle :D váznak a doboz többi részét használtam de dobozt ugy vágtam szét hogy akkora legyen mint a wifi antena a váz meg olyan széles mit a doboz össe fogva a váz közepre szurtam 1 liket :D a testre azaz amit terelönek használtam be öltöztetem alufoljába aztán a hátánál rá celuxoztam az egéstet és ztána celuxal fogatam össze a vázzal rá huztam az antenára és máris jobb volt a jel eröség XD 1mb/s-el torrenteztem XD de még chip ujsághoz is volt az én épitményemhez hasonlo cucc meg keresem az a cikket

2012. aug. 10. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!