Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki tud erről a Herby vs...

Valaki tud erről a Herby vs napiszarról valamit?

Figyelt kérdés
csak azt szeretném tudni hogyan kezdődött azt tudom hogy most dia miatt ... de régebben is volt már ez :D

#dia #vesszen a napiszar
2012. aug. 10. 00:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
normális EMBER módjára beszélni* (elnézést elírtam :)
2012. aug. 10. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
Köszönjük emese, te is normáis ember módjára írtál, amúgy meg fogalmam sincs hogy ki az akit Herby után emlegetsz.
2012. aug. 10. 19:23
 13/16 anonim ***** válasza:
95%
Napiszar egy cigány oldal,ott bujkálnak a nyomorék p*csök captain anus(? o.O) nicknévvel az oldalt mögött és félnek magukat megmutatni mert nehogy leüssék. Azt az oldalt csak a nagyon beteg,retardált embereket látogatják. Viszton abban igazuk van hogyha valaki kirak magáról fb-re vagy bármire egy botrányos képet azt bárki láthatja és napiszarra is kiposztolhatják. Az a baj hogy normális embereket fikáznak ott. GrazorBourne,HErBY normális emberek ezért hülyeség ez a szöveg hogy oda csak az kerül ki aki megérdemli. Na nembaj én csak azért járok arra fel hogy telespammeljem a g*cibe xD Egyébként meg felfogom rakni szerintem facebookra meg a napiSZARRa is az egyik gyökér szerkesztő képét. Ugyanis megszereztem...Szemüveges kis agyhalott antiszociális b*zi,dehát ez kell úgy látszik a hülye magyar népnek. Szerencsére lassan itt hagyom ezt az "országot" és megyek kulturált emberek közé akik elismerik a másikat,és megvédik a társukat ha c*gányok vagy bármi más tetű bántalmazza. UI: a napiszar szervere az USA-ba van pontosabban Montanában valahol szóval aki szeret embernek kinéző patkányokat lövöldözni az meglátogathatja őket :)
2012. aug. 11. 00:13
 14/16 anonim válasza:
77%

Én speciel 26 évesen néha megszoktam tekinteni Herby-nek a videóit, éspedig a következő okok miatt tetszik maga az ami ő és amit képvisel:

- lehet kissé infantilis, de mindenképpen egyéniség, sok tucatemberrel ellentétben

- jó lelkü, emberi, fejlett igazságérzettel (ami a napiszarosokról nem igazán mondható el)

- tetszik az, hogy végre egy átlagember meg meri mutatni magát, sok mindenben (mivel nem egy "celebről" van szó), magamra ismerek, vele együtt mosolygok

- lehet nem túl kiforrodt, de jópofa, őszinte és emberi a humora (ellenben megint csak a napisz*rosok vérlázító mocskolódásával)

A n*piszar nevü szennylapot csak néhány alkalommal tekinttem meg, hogy és miheztartás végett. Felháborító! Felhábórító az, hogy magukat agyaúristennek képzelő, torzult lelkivilágú, aberált emberek kények és kedvük szerint aláznak meg másokat és mindezt a leggerinctelenebb módon, NÉVTELENÜL! És ez a legfőbb ok amiért Herby-re egy szavuk sem lehet, ő ugyanis gernices emberként felválalja a teljes személyét!

Ami a lemocskosabb a napisz*rban, hogy sokszor olyan embereket aláznak meg akik igazán nem szólgálnak rá. Vegyünk egy példát! Van egy, mondjuk 12 éves kislány, akiről készül a strandon egy kép amin épp fürdőruhában, hülyeségből mondjuk pucsítva beállva van! Másnap megjelenik, rib*nc-ként bemutatva a napisz*ron, kérdem én mit vétett? Tisztázni kéne elősször is a rib*nc fogalmát, aki alatt azt értjük hogy pénzért vagy egyéb személyes érdektől vezérelve, hivatás vagy életvitelszerüen él szexuális életet! Tehát a kislány nem rib*nc! Egy strandon, vagy akár a kertben egy forró nyári napon a gumimedencénél, nem hosszú szoknyában vannak az emberek! És amúgy miért ne pózolhatna, kedves napisz*r?! Egy kis pszichológia! A lányok, természetes módon, már a legkissebb gyerekoruktól kezdve igyekszenek utánozni a "nagylányokat" ugyanez igaz a fiukra! Nyílván ezt sokszor esetlen módon teszik, de majd belejönnek! Ez egy teljesen természetes és egészséges dolog, pláne már 12 évesen amikor a hormonok, igen erősen működnek! Ja és ez nem most, ebben a "r*hadt, mocsk*s, szemét liberálbolsevik" világban van így hanem úgy, pár 10 ezer éve!

Mi az óvodában, rendszeresen figyeltük egymás "lábközti terét" fiuk és lányok. Az első csókomat 6 évesen kaptam az óvodtársamtól. 14 évesen néha már lejjebb csúszott a kezem, 16 évesen meg elvesztettem a szintén 16 éves barátnőmtől a szüzességem! És most figyeljetek! Se én nem lettem egy szexmániás pszichopata, se a barátnőm nem áll az útszélén, hanem mind ketten tisztességes, felnőtt emberek lettünk, ez pedig egy kedves emlék számunkra!

Ki az istenek vagytok ti hogy gyerekeket k*rváztok le és aláztok meg?! Múltkor láttam egy képet, egy nőnek volt csupán szolidan, egy toppan, "kihangsúlyozva" a melle és már neketek az is robanc volt! Tulajdonképpen mit akartok ti? Neo-viktoriánus korszakot vagy tetőtöl-talpig csadorban nőket? El kéne gondolkodni, mielőtt fröcsögtök!

Vagy kire irigykedtek, Egy tökös kisrácra, aki 13 évesen szerzett magának egy kiscsajt és jól érzi magát vele? Egészségére! Mi az isten közötök van hozzá?! Attól hogy ti még akkor a f*szotokat vertétek, mert olyan töketlenek voltatok (és vagytok valószinü a mai napig) hogy egy lányt nem bírtatok fogni, még más lehet vagyány!

Ennyit szerettem volna és valószínü ezt az irományom elküldöm majd a "sz*roksaknak" is, köszönöm akinek volt türelme és végigolvasta! :))

2012. aug. 11. 11:29
 15/16 anonim válasza:
sok kis 10 éves ha nem tetszik valami neirj hozzá azt bámulj más szarságot jó herby nem egy példakép de nemis egy rossz ember szeretem nézni a videot akárhogyis beszél ez az ő világa igy nőt fel . majd ha ti felmutattok valamit és nem anyátok küldi a pénzt hogy fentarsd a házadat és megélj utána pofázz . nemhiszem hogy ti többet értetek el herbynél. ez a véleményem;)
2012. nov. 2. 22:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát igazából egy megjátszott kamu balhé volt az egész 2012 augusztusában. Vicces volt ahogy a sok elvakult HErBY rajongó ment trollkodni, szidni és petíciót aláírni a napiszar oldal ellen. xd
2017. dec. 5. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!