persze , herby egy kis netcigány a napiszaron a helye :D aki követi annak is :)
kezd nagyon buta lenni az ország , legalább had szokják :D
2012. aug. 10. 06:17
2/16 anonim válasza:
Nézd meg egy videóját, szerintem rájössz hogy miért van az oldalon. Akik támogatják, szerintem 80%-uk RAJ tükörterminátor.
2012. aug. 10. 09:13
3/16 anonim válasza:
Hát már megbocsássatok de ti milyen jogon is szidjátok őt? Mi rosszat tett ő veletek? Ki a f*szok vagytok ti? Ő legalább elért valamit, ismert lett(szemben veletek, otthon ültök veritek a f**zotokat és szidjátok a másikat napiszaron). Jó tudom van egy modora de ő ilyen... És még ti mondjátok hogy ő a szánalmas meg a rajongói...pff, eszem megáll, ilyenkor jó hogy nagy a pofátok, nicknevek mögé rejtőzve nagyon könnyű b*sztatni a másikat de ha szembe találnád vele magad megnéznem hogy ott is ekkora pofád lenne.Ő legalább vállalja az arcát. Szánalmas már ez az ország és hogy hova tudnak süllyedni az emberek, másokat aláznak meg egy szaros oldalon. Ő próbálja szórakoztatni az embereket erre kis 10 éves ragyás kocka györekerek meg rászállnak...Najó nem is idegesítem magam verjétek magatokat napifoson, retardált hülye bunkót. (Elnézést ha csúnyán beszéltem de csak a véleményem próbáltam leírni.)
2012. aug. 10. 13:12
4/16 anonim válasza:
(Előző vagyok.) Ja! ...és elárulom hogy nem vagyok se "RAJ", se "tükörterminátor". Nekem szimpatikus de elnézést kérem mindjárt megyek és megkövezem magam ezért-_-
2012. aug. 10. 13:15
5/16 anonim válasza:
Jól van nem csalóttam benned lerí rólad hogy annak a retek oldalnak a fanja vagy de mindegy. Nem vitatkozok gyenge elméjűekkel mert még a végén legyőzöl a tapasztalatoddal:) Na megyek és le "szapom az anyukadát" kiscsicska.
2012. aug. 10. 13:44
6/16 anonim válasza:
Ja és még egy valamit hadd kérdezzek már meg Mr. NapiFanboy:) Azt még megértem hogy valaki Herby-t nem szereti (és fikázza) de mondjuk Grazor Bourne-al mi bajotok azon kívül hogy Herby mellé állt? Azon kívül szerintem egy tök rendes csávó volt meg minden erre a Napikaki tönkretette. Most komolyan kérdezem és kérlek majd ne egy "k*rvamocskosany*dészószbenékömtegechjii" jellegű komenttel bombázz meg:)
2012. aug. 10. 13:52
7/16 anonim válasza:
Nem vagyok fan te nyomorék g*ci, te viszont egy blogger b*zinak vagy fanja csicska g*ci, arra vered a suncid, na mehetsz kúrvúlni, a sz@r szövegedet se olvastam el, de biztos nem is érdemes. Ez ez egész szánalmas veled együtt, húzd le magad a wc-n te hulladék. Most meg törlöm ezt a sz@r kérdést a tárból.
Üdv
Te senkit sztároló élettelen szánalmas ribi vagy akármi vagy lesz@rom. Üzenetet is írhatsz megy a kukába, ott ahol számodra is van hely!
2012. aug. 10. 15:44
8/16 anonim válasza:
Csak néha látogatom az oldalt de ez szánalom. Nem tom miből veszed hogy egyáltalán felhasználója vagyok? Meg válaszoljon aki akar. Keresd fel Bozót és attól kérdezz.
Én is sajnálom az olyanokat akik más hülyeségéből kerülnek ki, de a ribanckodóknak, meg pózer gyilkos cigányoknak ott a helye. Herbyt meg nem érdekel, minek rakoskatja a videóit, mint aki direkt ki akar kerülni, am gondolom nem is ismered.
2012. aug. 10. 15:51
9/16 anonim válasza:
hörbi egy a sok szar közül a napiszar pedig összegyüjti a sok szart :) nincs nekem gondom egyikkel se , de amig ember igy viselkedik addig a napiszaron a helye
biztos van jobb dolga is mint lejáratni magát de ez már az ő gondja .
2012. aug. 10. 16:12
10/16 anonim válasza:
15:44 Háát öcsém te nem vagy semmi:) Erre nem tudok mit mondani, majd akkor írj nekem ha megtanultál normális EMBER módjára beszélta, szánalmas kis...valaki ilyen kevés aggyal szülessen ahhoz már tehetség kell.
15:51 Szerintem senki nem érdemli meg hogy kikerüljön oda, de ha ki is kerül akkor mi jogon alázzák le a földig. Jó-jó Herby elég fura személy őt még megértem hogy kikerült de amint az előző kommentemben is írtam hogy Grazor Bourne-t miért kellet kitenni? Ő szerintem egy nagyon kulturált ember aki szerette szórakoztatni az embereket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!