Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szaggat minden videó...

Miért szaggat minden videó amit a neten nézek? (youtube, indavideó, stb. ) többi kérdésben mindent megcsináltam de semmi.

Figyelt kérdés

Eddig nem volt semmibaj, de ujrakellet raknom a gépet, most xp van rajta. adobe flash player 11 van rajta van vagy 2 codec pack csomó lejátszó progi, azokban mennek is szépen a filmek, de a neten nagyon szaggat ( de csak akkor ha felnagyítom)

Proci 2.8 Ghz

RAM 1 gb

vidikari 256-os integrált chipest falmily vmi ratyi..

de bírja csak valamiért szaggat:S

kérem a segítségeteket ;)

2012. aug. 5. 17:15
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
a mozillában is szaggat a videó, de csak ha felnagyítom..:/ most 1 chrome-ba vagyok bent a gyakorikérdéseken, de feladatkezelőbe 3 chrome.exe is van abbol egyik 6 mb másik 77 harmadik 53.. és videónál van szabadon 550mb ram, mégis laggol a videó. Egyébként az egér is akad 2-3 mp-ig fél másodercenként amikor lebőlözöm a chrome ablakot. már sok mindent kipróbáltam de még mindig rossz :S
2012. aug. 6. 22:54
 22/31 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló configom van, de az a baj, hogy sztem ezek az új pluginek és scriptek, meg vírusírtók nagyon lefogják a procit és a videokarit
2013. máj. 26. 14:15
 23/31 anonim válasza:

Nálam is szaggat a firefox, chrome, opera, IE alatt. Angol oldlakon mindneféle trükköt leírnak kipróbáltam de semmi... valami HTML 5 probléma lehet, valahol pluginben vagy mittudom én. Már 320p-be se lehet megnézni alacson minőségű videót, a hang megy folyamatosan, de a kép 5-6 másodpercenként megáll. Nekem kétmagos 3GHz-es AMD-m van, Asus 4870-es 1GHz videokari 4 giga RAM. NAgy hardcore game-ek mennek full grafika, 1900*1080ba, egy szar youtube videó meg NEM kinagyítva szaggat.

Mindez június közepe óta, és a gépen semmit sem változtattam, januári telepítésű W7 ultimate van rajta. Totál káosz.

2013. aug. 2. 13:28
 24/31 anonim ***** válasza:

Gyenge gép, gyenge böngésző (chrome).

Ember kérlek, térj már észhez. Ma már ez a gép gyenge normális flash videó nézésre. 720p-ről meg ne is álmodj. OKé hogy most tetted újra a géped, de azóta az adobe 11-ből is kijött már több verzió. Legalább a procidat cseréld le nagyobbra!

2013. szept. 29. 05:33
 25/31 anonim válasza:
Kedveskéim megmondom a véleményem ne öljetek meg de edig én nagyon szeretem a crhomoot de a beépitet lejátszója az újabb frissítsek nél elbaszták akármekkora google és vagyok aztt kell mondanom hogy a crhom videozásra szar mindenbe jobb a firefox nál de ebbe nem szoval ezért van használj firefoxot nekem van egy régebi laptopomon is ugyanez volt a hiba a frisités után. És nem fes lejátszod a rosz mert mindegyik böngészi letöltmagával egyet és azt használja szóval ha letörlöd az öszes fles lejátszod akkor is meni fog a youtube rajta :) És nekem a régi laptopomon ment a youtube kinagyitot 720p egy 1.6 1 magos csipszetes gépel szoval az a 2.8 procid youtubén elég jó akármilyen is .
2014. jan. 5. 15:24
 26/31 anonim válasza:
Azt tény hogy elég vagyis nagyon kevés a ram od szoval ezis elég nagy baj
2014. jan. 5. 15:25
 27/31 weapon válasza:

én sejtem mi a baj!vannak adott oldlak,amikensok flash jellegű reklám, főleg az online filmnézős oldalakon.

ezek nagyon lefoglalják a ramodat is,illetve a flahplayert is.nekem a flash control nevű bővítmény segített nagyon sokat.szerintem ez nem hardver függő, nekem egy 4magos extrem procis,8giga ramos,gtx680as alienware notim van ésazon is jelentkezett, itt a flashplayer lefoglaltsága,vagy optomailzálatlan kodec hibájáról lehet szó...szerintem...próba szerencse

2014. márc. 2. 16:40
 28/31 anonim válasza:
Nekem ugyan ez van csak az a különbség hogy A8-as procim van meg 8Gb RAM stb.
2014. máj. 15. 20:18
 29/31 Tarsoly István válasza:
100%
Helló nekem is volt hasonló problémám.Próbáld meg azt google chrome-on hogy bemész a beállításokba azon belül a speciális beállítások ra és a legalján kapcsold ki a hardveres gyorsítást.Remélem megoldja a problémát és másoknak is segített
2017. jún. 4. 22:08
 30/31 anonim ***** válasza:
Köszi István, most tényleg jobb :) agyfrászt kaptam már a szaggató filmektől.
2017. okt. 14. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!