Miért szaggat minden videó amit a neten nézek? (youtube, indavideó, stb. ) többi kérdésben mindent megcsináltam de semmi.
Eddig nem volt semmibaj, de ujrakellet raknom a gépet, most xp van rajta. adobe flash player 11 van rajta van vagy 2 codec pack csomó lejátszó progi, azokban mennek is szépen a filmek, de a neten nagyon szaggat ( de csak akkor ha felnagyítom)
Proci 2.8 Ghz
RAM 1 gb
vidikari 256-os integrált chipest falmily vmi ratyi..
de bírja csak valamiért szaggat:S
kérem a segítségeteket ;)
Nálam is szaggat a firefox, chrome, opera, IE alatt. Angol oldlakon mindneféle trükköt leírnak kipróbáltam de semmi... valami HTML 5 probléma lehet, valahol pluginben vagy mittudom én. Már 320p-be se lehet megnézni alacson minőségű videót, a hang megy folyamatosan, de a kép 5-6 másodpercenként megáll. Nekem kétmagos 3GHz-es AMD-m van, Asus 4870-es 1GHz videokari 4 giga RAM. NAgy hardcore game-ek mennek full grafika, 1900*1080ba, egy szar youtube videó meg NEM kinagyítva szaggat.
Mindez június közepe óta, és a gépen semmit sem változtattam, januári telepítésű W7 ultimate van rajta. Totál káosz.
Gyenge gép, gyenge böngésző (chrome).
Ember kérlek, térj már észhez. Ma már ez a gép gyenge normális flash videó nézésre. 720p-ről meg ne is álmodj. OKé hogy most tetted újra a géped, de azóta az adobe 11-ből is kijött már több verzió. Legalább a procidat cseréld le nagyobbra!
én sejtem mi a baj!vannak adott oldlak,amikensok flash jellegű reklám, főleg az online filmnézős oldalakon.
ezek nagyon lefoglalják a ramodat is,illetve a flahplayert is.nekem a flash control nevű bővítmény segített nagyon sokat.szerintem ez nem hardver függő, nekem egy 4magos extrem procis,8giga ramos,gtx680as alienware notim van ésazon is jelentkezett, itt a flashplayer lefoglaltsága,vagy optomailzálatlan kodec hibájáról lehet szó...szerintem...próba szerencse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!