Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megálló videó? Többi lent.

Megálló videó? Többi lent.

Figyelt kérdés
elindítom a videót és azon pár másodperc után megáll a kép!(csak a kép áll meg amúgy a videó tölt tovább)cookiek törlését próbáltam!más böngészőt is azon is ugyan ezt csinálja!mi lehet a probléma?
2012. aug. 4. 22:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Több videómegosztón is megáll a lejátszás?
2012. aug. 4. 22:53
 2/17 A kérdező kommentje:
igen!több vidi megosztón is!
2012. aug. 4. 22:57
 3/17 anonim ***** válasza:
megáll a kép, de attól számolja a másod perceket? mert nálam a lassú net volt a gond, h a kép nem töltött olyan gyorsan :D ( még gyors netet is lassíthat vmi, ha azzal jösz, h 5mbos net+od van) nekem 25 mbvel volt gond :D
2012. aug. 4. 22:59
 4/17 A kérdező kommentje:
biztos h nem a lassú net miatt!eddig semmi gond nem volt vele!újra telepítettem a gépem és azóta vannak ilyen gondok!!
2012. aug. 4. 23:03
 5/17 anonim ***** válasza:

Eddig nem volt ilyen problémád ugye?

Először is futass le egy vírusírtót és lemeztöredezettmentesítést

A hang is megáll?

2012. aug. 4. 23:05
 6/17 A kérdező kommentje:
a hang az folyamatosan áll nem tom telepíteni a driverét! telepítés közben kékhalál!de ez már a negyedik féle xp amit felraktam és mindel ugyanaz a probléma!
2012. aug. 4. 23:08
 7/17 anonim ***** válasza:

"újra telepítettem a gépem és azóta vannak ilyen gondok"

Na ez egy nagyon lényeges és fontos információ amit már hamarabb is mondanod kellett volna

Kezdjük az elejénél: Legális az XP-d?

2012. aug. 4. 23:11
 8/17 A kérdező kommentje:
nem nevezhető annak!de már régebben is telepítettem ilyennel és azzal rendben vt!
2012. aug. 4. 23:15
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem is azért kérdeztem.Illegálisan beszerzett operációs rendszerek is működhet jól egy számítógép,de fennáll a veszélye például annak hogy vírusos az op. rendszer stb

"de már régebben is telepítettem ilyennel és azzal rendben vt"

Tehát ugyanezzel az operációs rendszerrel telepítettél már gépet és minden ment?Driverek telepítésénél az alaplaphoz való CD-t használtad?Videókártyánál úgyszint?

2012. aug. 4. 23:21
 10/17 A kérdező kommentje:
nem,ezzel még nem telepítettem!szóval ezzel lesz a gond?
2012. aug. 4. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!