Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megálló videó? Többi lent.

Megálló videó? Többi lent.

Figyelt kérdés
elindítom a videót és azon pár másodperc után megáll a kép!(csak a kép áll meg amúgy a videó tölt tovább)cookiek törlését próbáltam!más böngészőt is azon is ugyan ezt csinálja!mi lehet a probléma?
2012. aug. 4. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem biztos.Ha van rá lehetőséged akkor próbáld ki másik gépen is.Telepíts fel rá minden drivert és szükséges programot és ha ott is ugyanezt csinálja akkor nagy a valószínűsége hogy már eleve az XP a sz*r
2012. aug. 4. 23:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Még csak most olvastam ezt

"de ez már a negyedik féle xp amit felraktam és mindel ugyanaz a probléma!"

Ugye teljesen leformáztad a merevlemezedet és utánna telepítetted fel az XP-t?Mert ha egy partícióra felraksz több op rendszert akkor az bekavarhat!

2012. aug. 5. 00:02
 13/17 A kérdező kommentje:
telepítésnél mindig törlöm a partíciót és formázom a vinyót
2012. aug. 5. 09:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Adobe Flash Player legújabb verziója fenn van?

G.

2012. aug. 5. 10:02
 15/17 A kérdező kommentje:
igen,fent van!
2012. aug. 5. 10:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Oké.Akkor telepítsd fel az op rendszert másik gépre driverekkel együtt stb

Ha ott minden jól megy akkor valószínűleg vagy a merevlemezeddel van a baj vagy az alaplapoddal

Rossz alaplap esetén nem hiszem hogy tudsz valamit is tenni,venned kell másikat,merevlemez esetén talán valami javító szoftvert tudnál használni de ha az sem segítene akkor abból is csere

Az hogy friss telepítés után driver felrakásakor kék halált kapsz nem normális dolog.Esetleg amelyik drivernél kék halált kapsz ott kipróbálhatnál másik drivert de nem hinném hogy megoldaná a problémát

2012. aug. 5. 13:39
 17/17 A kérdező kommentje:
nekem is ez a gyanúm h a gépem vacakol!köszönöm a segítséget!
2012. aug. 5. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!